Territorial

El Bisbalenc perd a casa i es queda sense ascens

Fase d’ascens a 2a cat. El Vilartagues es va endur el premi en la segona meitat

bisbalenc 2 vilartagues 3

BISBALENC:Iván Quintana, Oriol Pagès (Kilian Sors, 45’), Franco (Nievas, 45’), Mármol, Arnau Ruiz, Jaume, Guillem Llenas, Oriol Vila, David Torres, Yassine (Gerard Oriol, 69’) i Bulahi.VILARTAGUES:Alexis Márquez, Cordonet, Bouli, Castillo, Moradell, Gabaldón (Jose Guerrero, 62’), Mossa (Marc Massana, 45’), Sergi Caixal (Aaron Cabrera, 73’), Zorrilla, Gómez i Iruela.GOLS:1-0 (1’) Arnau Ruiz. 1-1 (29’) Juan Gómez. 2-1 (32’) Jordi Franco. 2-2 (50’) Marc Massana. 2-3 (69’) Sergi Caixal.ÀRBITRE:Sanz Gimeno.T.G.:als locals Guillem Llenas, Arnau Ruiz i Màrmol; als visitants Bouli, Iruela, Zorrilla i Marc Massana.T.V.:cap.

El Bisbalenc no se’n va sortir en el partit de tornada contra el Vilartagues i la temporada vinent continuarà jugant a tercera catalana. Els locals, que havien de remuntar el 2-1 de l’anada, es van avançar dues vegades en el marcador en la primera meitat –Arnau Ruiz va fer l’1-0 només de començar i Jordi Franco el 2-1 a la mitja hora–, però en la represa els van condemnar dos gols del Vilartagues, que es va endur el premi gràcies a les dianes de Marc Massana i Sergi Caixal que van deixar el Bisbalenc sense temps de reacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)