2a divisió FEF

El nou Peralada comença a reforçar-se des del juvenil

2a divisió B. Valery, renovat fins al 2021 pel Girona, Giorgi i Teo Quintero tenen un lloc garantit a la plantilla, que té de moment 15 jugadors

El Girona continua treballant amb calma en la confecció de la plantilla del filial del curs que ve i de moment només hi ha un fitxatge assegurat, el del central Nahuel Ferraressi, que arribarà cedit del Torque uruguaià. No és l’únic reforç que ja està tancat, ja que hi haurà quatre futbolistes que faran el salt des del juvenil del Girona: Pedro Porro –ja estava clar després dels 3 gols en 88 minuts que ha marcat aquesta temporada amb el conjunt xampanyer–, Valery, Giorgi i Teo Quintero. Tots quatre ja tenen un lloc garantit en una plantilla que de moment té 15 futbolistes i que comença a agafar forma, tot i que encara queda molta feina per fer. Qui també farà segur la pretemporada amb el Peralada és el punta Àlex Pachón, tot i que després competirà amb el juvenil.

Precisament ahir es va fer oficial la cessió al Peralada de l’extrem Valery Fernández, que a més va allargar el seu vincle amb el Girona fins al 2021 després de jugar 26 partits i marcar 6 gols amb el juvenil a divisió d’honor. Amb ell i Pedro Porro l’atac del Peralada ja està força definit, en espera de reforçar-se sobretot en defensa, ja que de moment només té un lateral –Álamo– i tres centrals –Teo, Nahuel i Estellés– en plantilla.

Amb la porta oberta

A la vegada que es continua confeccionant la plantilla, el Peralada encara no ha tancat el capítol de sortides. Tot i tenir contracte en vigor després de renovar automàticament el contracte per partits jugats, el central Albert Estellés té tots els números per no continuar a l’equip, ja que sense la condició de sub-23 el Girona no compta amb ell. Per això des de Montilivi es busca una sortida, com ja va passar l’estiu passat, tot i que en aquella ocasió el defensa es va acabar quedant. Un altre cas és el de Manel, també major de 23 anys però amb més possibilitats de quedar-se, tot i que la seva continuïtat encara no està assegurada.

ENCARA MÉS BAIXES

Porters
José Aurelio Suárez 2021
Marc Vito 2020
Defenses
Sergi Àlamo 2019
Albert Estellés 2019
Teo Quintero 2019
Nahuel Ferraresi cedit
Migcampistes
Paik Seung-Ho 2020
Yohan Andzouana 2020
Giorgi Kochorashvili 2019
Pedro Porro 2021
Valery Fernández 2021
Èric Montes 2020
Davanters
Joel Arimany 2019
Kevin Soni 2022
Manel Martínez 2019
El Girona buscarà una sortida per a Albert Estellés tot i quedar-li un any de contracte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)