Territorial

El Figueres diu adeu a la copa

Copa Catalunya. Els de Joan Esteve, eliminats després de perdre contra l’Horta, amb només tretze jugadors en la convocatòria

Figueres 0 horta 2

FIGUERES:Aroca, Carles Puig (Valverde, 54’), Romero, Canal (Dan Coll, 62’), Subi, Èric Vilanova, Èric Torres (Espunya, 38’), Gelmà, Joan Pons (Murillo, 62’), Ritxi (Bora, 73’) i Álvaro (Pimentel, 62’).HORTA:Èric, Guillem, Casti, Ferran, Genís, Galeano, Domingo (Aleix Arenas, 72’), Joan Vives, Nolla, Nahuel i Marc Rio.GOLS:0-1 (25’) Rio. 0-2 (63’) Ferran.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.: als locals Èric Vilanova, Gelmà, Valverde i Bora; i als visitants Nolla i Joan Vives.T.V.:als visitants Galeano (67’), per doble groga, i Ferran (83’), directa.

El Figueres va dir adeu a la copa en la primera eliminatòria després d’una dura derrota a casa contra l’Horta, que només va poder convocar 13 jugadors. Els de Joan Esteve no van saber superar la bona defensa dels barcelonins, que a més van estar encertats davant de porteria en les poques ocasions que van tenir.

La primera ocasió del partit la va tenir l’Horta, però Aroca va evitar el gol amb una gran intervenció. En la segona ocasió, però els de Nacho Castro no van fallar i Marc Rio va avançar els visitants en el marcador. L’únic que va trencar el domini de l’Horta va ser Álvaro, que just abans del gol va disposar d’una bona ocasió però el seu xut va topar amb un defensa.

En la represa el domini va ser més del Figueres, que va buscar el gol de l’empat, però tampoc va generar gaire perill i l’Horta va fer el 0-2 en el primer xut a porteria. En el tram final, quan els visitants es van quedar amb nou, els figuerencs van arribar amb més perill però no van trobar el camí del gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)