Territorial

Derrotats en l’últim sospir

Copa Catalunya. El Llagostera, en el seu primer partit de pretemporada, va perdre per la mínima amb un gol del Granollers en el minut 87

granollers 1 llagostera 0

GRANOLLERS:Sergio, Martí Serra (Marc, 46’), Èric (Joel, 64’), Víctor Díaz, Guillem Pujol, Ricky, Kilian, Oriol Molins, Xavi Civil (Albert, 71’), Raül Torres i Pau Darbra (Joan Inés, 64’).LLAGOSTERA:Marcos, David Crespo, Pol Gómez, Cunill, Josu (Maynau, 65’), Maik Molist (Cobos, 82’), Pitu (Campeny, 65’), Gil Muntadas, Sascha (Abel Fàbregas, 83’), Moussa (Èric Jiménez, 70’) i Marc Medina (Chico Díaz, 23’).GOLS:1-0 (87’) Kilian.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:cap.

El retorn d’Oriol Alsina a la banqueta no va poder acabar amb victòria. El Llagostera afrontava tot just el seu primer partit de pretemporada, al camp del Granollers, i es va notar la falta de rodatge tot i deixar bons detalls. El desenllaç va ser cruel, i és que el Granollers va marcar el gol que eliminava els llagosterencs en el minut 87 en una jugada individual de Kilian, que va superar tota la defensa i va batre Marcos amb un xut encreuat. La nota negativa, més enllà del resultat, va ser la lesió de Marc Medina, que va haver de deixar el terreny de joc abans de la mitja hora.

Abans del gol local, les millors ocasions havien estat per al Llagostera, tot i que qui primer va haver d’evitar el gol va ser Marcos, amb una bona aturada. En la primera part, Gil i Josu van tenir les millors del Llagostera, a banda de diverses jugades a pilota aturada que van acabar sense premi. després de la represa tots dos equips van tenir una bona ocasió a les botes de Chico Díaz i Civil, abans que el partit es decidís en l’últim sospir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)