Territorial

L’Olot topa amb un bon filial

Copa Catalunya. Els de Raúl Garrido van anar de més a menys i no van poder passar l’eliminatòria contra un Espanyol inspirat de cara a porteria

espanyol b 3 olot 1

ESPANYOL B:Adri, Víctor Gómez, Pedrosa, Genís, Lluís López, Pol Lozano, Carles Soria (Erik Sarmiento, 60’), Manchón (Martí, 68’), Alberto, Campuzano (Ferran, 73’) i Àngel (Pau, 54’).OLOT:Ginard, Jose, Alan Baró (Alfredo, 57’), Aspar (Carles Mas, 57’), Pep (Nierga, 61’), Barnils (Pujadas, 76’), Héctor, Pedro (Masó, 70’), Guzmán, Xumetra i Marc Mas.GOLS:1-0 (24’) Campuzano. 1-1 (31’) Xumetra. 2-1 (39’) Àngel. 3-1 (82’) Pau.ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:als locals Campuzano i Pau; i als visitants Xumetra, Barnils, Pujadas i Guzmán.

L’Olot no estarà a la llista de participants en la segona eliminatòria després de perdre ahir per 3-1 contra l’Espanyol B a la ciutat esportiva Dani Jarque. Els de Raúl Garrido van patir així la segona derrota de la pretemporada, després d’haver perdut en l’estrena contra el primer equip del mateix Espanyol (1-2) i d’haver encadenat dues victòries contra l’Escala (0-3) i el Figueres (1-2).

El partit de l’Olot va anar clarament de més a menys. De fet, en la primera part l’equip va transmetre bones sensacions tot i arribar a la mitja part perdent. I és que els dos gols de l’Espanyol –el primer, el va fer Campuzano (24’) i el segon, Àngel, de cap– van arribar en dues jugades aïllades. Entremig va arribar la diana de Xumetra, que empatava momentàniament el partit, després d’un contraatac perfecte conduït per Guzmán i Pedro (31’). El gol de l’extrem de l’Estartit semblava que havia de donar impuls al conjunt garrotxí, però la diana d’Àngel abans del descans va deixar tocats els de Raúl Garrido. De fet, en la segona part a l’Olot li va costar molt més generar ocasions de perill i només Pedro, amb una volea, i Masó, amb un xut alt, van estar a prop de l’empat. En el tram final, amb l’equip bolcat a l’atac, Pau va fer el 3-1 que sentenciava el partit abans que Alfredo protagonitzés l’última acció de perill amb un xut al lateral de la xarxa.

Sants-Castelldefels 1-0
Prat-Ascó 1-1 (2-4)
Palamós-Badalona 0-1
Figueres-Horta 0-2
FE Grama-Sabadell 1-0
Santfeliuenc-Cornellà 0-1
Espanyol B-Olot 3-1
Gavà-Lleida 1-4
Granollers-Llagostera 1-0
Cerdanyola-Peralada 1-1 (4-5)
St. Cristófor-Terrassa 0-2
L’Hospitalet-Europa 2-1
Santboià-Vilafranca 1-3
Sant Andreu-Vilassar 2-0
2a eliminatòria
Badalona-Granollers
Horta-FE Grama
Sant Andreu-Peralada
Olot-Sants
Cornellà-Terrassa
L’Hospitalet-Vilafranca
Ascó-Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)