Territorial

Mármol, a l’Ordino andorrà

Futbol. L’entrenador palamosí provarà una nova aventura amb un equip que, després de pujar a la primera divisió andorrana, té l’ambiciós repte de classificar-se per jugar a Europa

Joan Mármol serà el nou entrenador del FC Ordino, un equip que, tot i que acaba de pujar a la primera divisió andorrana, té ambiciosos reptes de cara al futur, i és que el club té l’objectiu de classificar-se a curt termini per competir a Europa. L’entrenador palamosí, extècnic del Palamós, el Gavà o la Jonquera (va començar-hi el curs passat i va marxar al gener per motius personals), entre d’altres, tenia al cap des de fa temps provar una nova aventura i finalment l’ha trobat a Andorra, un repte que afronta amb la màxima il·lusió.

“Es tracta d’un projecte molt professional, amb gent important al darrere, i la veritat és que fa molt bona pinta. És cert que l’Ordino acaba de pujar, però al club hi ha molta ambició i esperem completar una plantilla de nivell per fer una bona temporada. És un projecte diferent, atractiu, que em permet entrenar de manera professional i amb l’al·licient afegit de lluitar per jugar a Europa, una opció que a Andorra és més accessible pel format de la competició”, explica Joan Mármol.

EL PROTAGONISTA

Es tracta d’un projecte molt professional, amb gent important al darrere, i la veritat és que fa molt bona pinta
Podré entrenar de manera professional i amb l’al·licient afegit de lluitar per jugar a Europa
Joan Mármol
entrenador del FC Ordino
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)