Territorial

L’estratègia ja funciona

De cap. Dos gols de Sascha a la sortida d’un córner contra el Girona C donen la tercera victòria seguida al Llagostera (2-1)

llagostera 2 girona c 1

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Toni Cunill, Aimar, Josu, Pol Gómez, Pitu, Moussa, Gil Muntadas, Erik i Sascha. També van jugar: Tarrenchs, Dani Pérez, Campeny, Yeray, Juvanteny, kamal, Cobos i Arimany.GIRONA C:Toni Montero, Pau Ribas, Murga, Botxi, Roura, Toni Rossell, Jaume Duran, Ferran, Ferrón, Kike Sánchez i Homet. També van jugar: Venzal, Feixas, Collet, Cristian, Micky, Daniel i Garzón.GOLS:1-0 (30’) Sascha. 2-0 (57’) Sascha. 2-1 (69’) Aleix Feixas.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:Cap.

Si el Llagostera vol lluitar per tornar a 2a B necessita fer un pas endavant en les jugades d’estratègia respecte de la temporada passada, i ahir va demostrar que, en aquest sentit, l’equip també està creixent. Contra el Girona C, en el quart partit en una setmana, els d’Oriol Alsina van encadenar la tercera victòria i ho van fer gràcies a dos gols de Sascha a la sortida d’un córner. De fet, el davanter, que dissabte no va jugar contra el Caldes, va demostrar que pot ser una peça importantíssima en l’equip, i és que, a banda dels dos gols, va generar altres ocasions de perill, gairebé sempre en pilotes aèries.

En la primera part, el Llagostera va començar molt bé, amb ocasions de Moussa –un altre dels jugadors destacats del partit amb les seves jugades per banda–, Crespo i Sascha que no van acabar amb gol per poc. A la mitja hora de joc, però, el davanter barceloní no va perdonar més després de la centrada d’Erik des de la cantonada. Amb l’1-0, el Girona C va fer un pas endavant i va tenir més possessió en el tram final de la primera part i l’inici de la segona, però no va trobar la manera de superar la defensa local. Tot i que el control el tenien els d’Axel Vizuete, el Llagostera generava perill en jugades de Moussa i en accions d’estratègia, i en el 57’ ho va aprofitar Sascha per fer el 0-2 en un córner. En el 69’, Feixas va fer el 2-1, però, tot i que els dos equips van seguir buscant el gol, el marcador no es va moure més.