Territorial

Satisfacció històrica

Torneig d’Històrics. L’alta competitivitat entre els equips i l’emissió de tots els partits per Televisió de Catalunya deixa una molt bona sensació als dirigents del prestigiós trofeu d’estiu

El Badalona es va endur el trofeu a casa, però la satisfacció més gran se la va emportar la organització del Torneig d’Històrics. Enguany, la gran competitivitat de tots els equips –ja superat l’escull d’haver de competir contra la copa Catalunya– i la repercussió que hi ha donat Televisió de Catalunya ha provocat que la valoració per part del Martinenc, equip amfitrió, sigui molt positiva.

“L’objectiu d’aquesta edició era fer un pas endavant i es pot dir que ho hem fet”, explica el director general del Martinenc i del Torneig d’Històrics, Alfred Porcar Fido: “Tots els equips han volgut competir el torneig. Hem tingut força espectadors al camp, repercussió en els mitjans amb molta premsa acreditada i el plus que ens ha donat la televisió.” TVC va emetre per primera vegada tots els partits del torneig: “Pel que fa a les audiències, estan força satisfets. És una mostra que el futbol català té seguidors i que a la gent també li agrada veure categories i formats diferents dels que són habituals”, admet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)