Territorial

El Barça B, a un altre ritme

Amistós. El filial barcelonista engega la temporada amb una clara victòria contra l’Escala. Els de Sepu van plantar cara a un equip amb molta qualitat i van disposar d’algunes ocasions per marcar sobretot a pilota aturada

L’Escala 0 Barça B 6

L’ESCALA:Dani Muñoz, Zou, Argi, Ramírez, Òscar Domínguez, Denilson Rivas, Uri, Àlex Fernández, Emilio Román, Moha i Jam Baldeh. També van jugar Nazan, erik, Aleix, Roger, Ayala, Richy, Musa, Cesc i Ian.BARÇA B:Sergi Puig, Guillem Jaime, Santi Bueno, Cuenca, Cucurella, Sarsanedas, Ballou, McGuane, Abel Ruiz, Collado i Moha. També van jugar Wague, Lazar, Palencia, Chumi, Jandro, Carles pérez, Mujica, Kike, Morer, Mingueza i Monchu.GOLS:0-1 (15’) McGuane. 0-2 (17’) Abel Ruiz. 0-3 (38’) Guillem Jaime. 0-4 (59’) Mujica. 0-5 (68’) Carles Pérez. 0-6 (87’) Monchu.ÀRBITRE:Rimbau Guillaumes.T.G.:a Domínguez, de L’Escala i a Cuenca del Barça B.PÚBLIC:Uns 900 espectadors.

Com ja és tradició en les últimes temporades, el curs futbolístic a L’Escala és sinònim d’un enfrontament d’alt nivell contra el Barça B, que aquesta setmana es troba fent la preparació a les instal·lacions de Torremirona. El conjunt de l’Alt Empordà, que competeix a segona catalana, va plantar cara a l’inici però fruït del major potencial del rival –que milita tres categories per sobre, a 2a divisió B–, l’Escala va acabar abaixant els braços tot i la bona imatge. En l’equip barcelonista van jugar d’entrada un bon nombre de jugadors que han estat fent la gira pels Estats Units amb el primer equip com són Cuenca, Abel Ruiz, Cucurella i Collado, i d’altres com Monchu o Carles Pérez van sortir en la segona meitat. Cal destacar que al Barça B van marcar sis golejadors diferents i que Wague, que havia firmat el contracte com a nou jugador barcelonista tot just ahir al matí, ja va disposar dels primers minuts al terreny de joc. Per part de L’Escala, que ahir disputava el tercer partit de la pretemporada, els homes dirigits per Sepu van aconseguir generar perill a la porteria barcelonista sobretot en els primers minuts i a través d’accions a pilota aturada.

De fet, el primer avís del partit el va protagonitzar Denilson Rivas amb un gran xut de falta des de la zona de tres quarts de l’atac escalenc. El llençament va obligar al porter Sergi Puig a fer una gran estirada per desviar la pilota a córner. En aquests primers compassos del partit, L’Escala va jugar de tu a tu contra el Barça B però el mur va caure al límit del quart d’hora de joc quan McGuane va marcaar el 0-1 (15’). Dos minuts després, el mateix jugador feia una gran acció personal i assistia a Abel Ruiz perquè marqués el segon dels visitants. Abans del descans encara arribaria el 0-3.

En la segona part, el domini va continuar sent blaugrana i més enllà d’alguns llençaments a pilota aturada dels locals, tot el protagonisme va ser pels de García Pimienta. El control del joc es va traduir amb tres dianes més. Mujica, Carles Pérez i Monchu van ser els golejadors. Durant els segons 45 minuts, el joc del Barça B va ser més elaborat i no tant directe.

Dissabte, a Vilatenim

El Barça B continua la seva preparació durant tota la setmana a les instal·lacions de Torremirona, a Navata, a on hi va arribar dilluns i s’hi exercitarà fins diumenge. Després del tradicional primer partit amistós de la temporada contra L’Escala, el conjunt blaugrana visitarà Vilatenim dissabte a les 8 del vespre. El duel s’emmarca dins les celebracions del centenari del Figueres. El preu per veure el partit entre dos clàssics del futbol català és de 5 euros pels socis figuerencs i 10 pel públic general.