Territorial

Cornellà, el nou timó del Farners

1a catalana. Després d’una temporada força moguda a Palamós i a la Jonquera, Guillem Cornellà s’afegeix al projecte dels de la capital de la Selva per tal de fer créixer un equip que ja fa diversos cursos que competeix a un nivell molt alt

Guillem Cornellà descriu la temporada anterior com “estranya”, ja que les coses no van acabar de funcionar del tot bé ni a Palamós ni a la Jonquera. Aquest estiu, l’hàbil migcampista ha estat reclutat per un seu conegut per reforçar el Farners: “Amb l’entrenador, Pau Menéndez, ens coneixem i fins i tot vam jugar junts a Llagostera. També conec diversos companys, i el projecte d’un club humil i treballador m’agrada molt”, explica Guillem Cornellà, que en el debut amb l’equip blau es va estrenar amb dues dianes.

El futbolista gironí és conscient que arriba a un equip que manté l’estructura que tan bons resultats va aconseguir el curs passat, però el repte el sedueix: “És cert que hi ha un bloc força consolidat i que tenen uns automatismes adquirits, però arribo amb la màxima il·lusió per aportar les meves qualitat, fer créixer el Farners i fer-me un lloc al terreny de joc.”

El Farners, que la temporada passada va assolir el seu rècord de punts a la primera catalana, fa anys que competeix a un bon nivell en aquesta categoria, però el guió que cal seguir de cara al nou curs el tenen ben clar: “Veig que és un club que va partit a partit i se centra en el fet que el vestidor gaudeixi jugant a futbol. A llarg termini no ens han marcat objectius però estaria bé repetir o millorar el curs passat.”

EL PROTAGONISTA

Conec diversos companys, i el projecte d’un club humil i treballador m’agrada molt. El curs passat va ser una mica estrany
Arribo amb la il·lusió d’aportar les meves qualitats i fer créixer el Farners al terreny de joc
Guillem Cornellà
migcampista del farners
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)