2a divisió FEF

El Granollers, endavant

Copa Catalunya. L’equip vallesà s’imposa al Badalona gràcies a un gol de Kilian en el segon temps i obté el bitllet per als quarts de final

granollers 1 badalona 0

GRANOLLERS:Sergio Fernández, Víctor Díaz, Pujol, Oriol Molins, Kilian (Castillo, 89’), Xavi Civil, Albert Ruiz (Pluvins, 87’), Martí, Joan Inés, Pau Darbra (Joel, 79’) i Marc Garcia (Albert, 46’).BADALONA:Perales, Albarrán, Moyano, Escudero, Dani Hernández (Adri Ortiz, 68’), Adri Díaz, Marc Carbó (Aly Coulibaly, 72’), Boniquet, Robert Simón (Nadjib, 54’), Sergi Garcia i Isaac (Chacopino, 54’).GOLS:1-0 (83’) Kilian.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:Al local Martí, i als visitants Moyano, Adri Ortiz i Sergi Garcia.

El Granollers va neutralitzar, ahir, la diferència de categoria que hi ha amb el Badalona i, amb un gol de Kilian en el segon temps, va aconseguir el bitllet per als quarts de final de la copa Catalunya, en què esperen els tres equips que el curs passat jugaven a segona A –Nàstic, Reus i Barça B– i també el Sant Andreu, el Vilafranca i l’Espanyol B, que van classificar-se dissabte passat.

Tot i la victòria final del conjunt granollerí, en el primer temps, el Badalona va imposar la seva llei i va disposar de les millors ocasions de perill. La manca de definició i les bones intervencions de Sergio Fernández, però, van evitar que els visitants obrissin la llauna. Després de la represa, els rols es van intercanviar i el Granollers va passar a dominar. La recompensa del gol, això sí, no arribaria fins al minut 83, quan Kilian va culminar una acció individual amb un xut creuat que va sorprendre Perales. L’1-0 ja va ser definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)