Territorial

El Llagostera es fa fort a casa

Pretemporada. El conjunt dirigit per Oriol Alsina va remuntar el gol del Peralada, obra de Joel Arimany (33’), amb dues dianes en la segona part de Gil Muntadas (49’) i Moussa (66’)

llagostera 2 peralada 1

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Josu, Cunill, Aimar, Pol Gómez, Moussa, Pitu, Gil, Erik i Sascha. També va jugar Cobos.PERALADA:Marc Vito, Valery, Lluc Banús, Jordan, Álamo, Rober, Moha, Giorgi, Pau Miguélez, Muritala i Joel Arimany. També va jugar Serrano.GOLS:0-1 (33’) Joel Arimany. 1-1 (49’) Gil Muntadas. 2-1 (66’) Moussa.ÀRBITRE:Carballo Sánchez.

El Llagostera i el Peralada van mesurar forces ahir al municipal llagosterenc en un altre partit amistós de pretemporada que va acabar guanyant el conjunt dirigit per Oriol Alsina, que va remuntar el gol en la primera part de Joel Arimany amb dues dianes després de la represa, obra de Gil Muntadas i Moussa.

El partit va començar com tots al municipal, amb intensitat i amb força joc directe. Des del primer instant, els dos equips van buscar l’àrea rival: els locals, amb Sascha, Eric i Moussa de protagonistes; el Peralada, mitjançant Sergi Álamo i Joel Arimany, que va estar a punt d’inaugurar el marcador amb una rematada que Marcos va aturar providencialment. Poc després, el porter es va tornar a lluir amb una altra gran intervenció sobre Arimany –nova centrada d’Álamo–, però Marcos no va poder fer res per aturar el rebuig que va aprofitar el mateix Arimany per marcar el 0-1 (33’). El davanter, molt inspirat, va estar a punt d’ampliar distàncies al cap de poc amb un xut amb la dreta que es va estavellar al pal. I així es va arribar al descans, amb un avantatge mínim per als de Chicho Pèlach.

Poc després de la represa, el Llagostera va empatar amb un gol de Gil Muntadas, que va definir a la perfecció amb una mitja volta després d’un rebuig a dins l’àrea (49’). Arran del gol, els d’Oriol Alsina van agafar confiança i van seguir atacant amb insistència, i fruit d’això els blaugrana es van avançar amb un gol de Moussa, que després d’un contraatac va superar Vito amb un xut creuat (66’).

Llavors el Peralada va fer un pas endavant i va vorejar l’empat amb un xut de Muritala que Marcos va enviar a córner, en un tram de partit en què els de Chicho van buscar el gol de diverses maneres, encara que sense èxit –Marcos, ahir espectacular, també hi va tenir alguna cosa a veure, amb una altra gran parada a un xut de Moha–. Al final el resultat ja no es va moure més i la victòria es va quedar a casa.

En espera dels retocs

Paral·lelament al partit que van disputar ahir, tant el Llagostera com el Peralada continuen ben atents al mercat de fitxatges per tal d’acabar de completar les seves respectives plantilles. Els llagosterencs van perdre aquesta setmana Chico i Pol Tarrenchs (ha anat al Palamós), i no descarten buscar-los substituts, mentre que els peraladencs també esperen reforçar l’equip en més d’una posició. D’altra banda, el Peralada també està en espera de buscar una sortida a Serrano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)