1a femenina

Espanya supera l’amfitriona França i jugarà la final (1-0)

Futbol. Un gol de la blaugrana Patri Guijarro ha classificat el combinat estatal per a la final del mundial sub-20 femení per primer cop en la història

La selecció espanyola s’ha classificat per a la final del mundial sub-20 femení gràcies a un triomf per la mínima davant les amfitriones, França, i jugarà, amb set catalanes, la final el proper divendres contra Japó.

Les jugadores de Pedro López han tingut la pilota però li ha costat arribar a la porteria rival, tot i que ha tingut un parell ocasions per avançar-se en els últims minuts de la primera part.

Amb el temps just per situar-se després del descans, la blaugrana Patri Guijarro ha marcat, de cap, un gol històric. Amb el 0-1 en el marcador, França ha premut l’accelerador i ha buscat el gol de l’empat amb insistència, però han topat amb Cata Coll, que ho ha aturat tot. La portera ha aturat, fins i tot, un penal a Katoto en el minut 76, quan el combinat estatal ja jugava amb deu per l’expulsió de la catalana Aitana Bonmatí. Amb el xiulet final, plors i alegria en les jugadores espanyoles, que divendres buscaran proclamar-se campiones del món sub-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)