1a femenina

Barça i Espanyol passen amb facilitat a la final de la copa Catalunya

Semifinals. Les blanc-i-blaves superen l’AEM 3-0 i les blaugrana passen pel damunt del Pardinyes (9-0) amb hat-tricks d’Andonova i Mariona

El Barça i l’Espanyol es jugaran dissabte el títol de la copa Catalunya femenina En la cita al municipal Joan Capdevila de Tàrrega, les blaugrana i les blanc-i-blaves han superat avui amb facilitat el Pardinyes (9-0) i l’AEM (3-0), de segona divisió.

En el primer partit, l’Espanyol només han trigat 15 minuts a encetar el marcador amb un xut de Julve i abans del descans han ampliat distàncies amb una rematada creuada de Paula Moreno. A la segona part un gol en pròpia porta de les lleidatanes ha tancat el marcador.

Encara ho ha tingut més fàcil el Barça, que ha passat pel damunt del Pardinyes. Les grans protagonistes han estat Andressa Alves, Andonova i Mariona. Com en el duel anterior, el primer gol ha estat matiner, en el minut 14, obra de la brasilera, que poc després ha repetit des del punt del penal, abans que Carla deixés el 3-0 al marcador al descans. A la segona part, Andonova ha estat imparable amb un hat-trick i Mariona ha agafat el relleu fins al 9-0. Els pals han evitat un resultat més escandalós.