1a femenina

El Barça guanya la Copa Catalunya golejant a l’Espanyol (7-0)

Futbol. Les blaugrana han deixat la final sentenciada amb quatre gols a la primera part

El Barça s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya després de golejar l’Espanyol per 7-0 en un partit que les blaugrana han dominat durant els noranta minuts. El Barça s’ha avançat amb una diana d’Andonova, que ha fet entrat la pilota per l’escaire amb un fort xut des de l’interior de l’àrea. Toni Duggan ha ampliat l’avantatge abans del primer quart d’hora amb un xut des de la frontal que la portera Mimi no ha pogut evitar. Hamraoui ha marcat el tercer en el minut 25, deixant molt encarrilada la final per a les jugadores de Fran Sánchez. Andonova ha sentenciat abans del descans amb un gol olímpic que suposava el 4-0.

Després de la represa, el Barça s’ha dedicat a mantenir el resultat i intentar fer-ne algun més, però amb la tranquil·litat del gran avantatge que tenien. Hamraoui ha fet el cinquè amb una volea espectacular i Duggan ha marcar el sisè gol amb una rematada de cap. Bárbara Latorre ha arrodonit la festa amb el 7-0 definitiu. L’Espanyol s’ha vist superat en tot moment i s’ha acostat molt tímidament a la porteria blaugrana.