Territorial

Iván Carrillo es perfila com a candidat

FCF. El president del Gavà afirma que la seva intenció de presentar-se a la presidència és ferma, tot i que s’ho rumiarà fins a l’assemblea

Va fer reviure un mort (el Gavà) i ara considera de fer el salt a la primera plana del futbol català. Iván Carrillo, actual president del club blaugrana, es perfila com el candidat alternatiu a Joan Soteras a les eleccions de la Federació Catalana de Futbol. Dissabte hi ha l’assemblea que donarà el tret de sortida a les eleccions, que, en cas de produir-se, serien el mes d’octubre. I serà allà quan Carrillo haurà pres la decisió definitiva sobre si s’acaba presentant per mirar de derrotar la candidatura continuista de la gestió d’Andreu Subies, segons va avançar Futbol Catalunya i va confirmar aquest diari.

“La decisió [sobre presentar-se a la presidència de la FCF] la prendré en l’assemblea de dissabte, però puc avançar que la intenció és ferma i que en principi tinc el suport de molts de clubs”, va explicar Carrillo a L’Esportiu. La seva intenció és millorar la gestió que ha fet Andreu Subies, amb qui no vol ser crític. “Penso que ha de fer un canvi de rumb, sobretot en la percepció d’ens tancat i jeràrquic que ha pres”, va manifestar.

El procés

Un cop s’haurà aprovat la convocatòria d’eleccions en l’assemblea de dissabte, s’obrirà un procés de sis dies perquè els precandidats provin d’aconseguir els avals del 10% de l’assemblea (al voltant de 121). Un cop presentats i validats –els clubs poden donar tants d’avals com precandidats hi hagi–, si hi ha més d’una candidatura començarà el procés d’eleccions, que culminarà a l’octubre.

LES REACCIONS

Sense voler ser crític amb la FCF, penso que ha de fer un canvi de rumb en la percepció d’ens tancat i jeràrquic que ha pres
La decisió [de presentar-se] la prendré dissabte, però la intenció és ferma
Iván Carrillo
president del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)