Territorial

Calafell dona el tret de sortida a la transició

FCF. L’ens obre avui el període per a la presentació de candidatures a la presidència després de la marxa d’Andreu Subies a la Federació Espanyola

La Federació Catalana de Futbol (FCF) farà un pas més en el període de transició més important dels darrers anys. Avui s’escenificarà l’inici del final de l’etapa post-Subies amb l’assemblea extraordinària que ha d’establir les bases per a les eleccions a la presidència del mes d’octubre que ve. De moment, hi ha un precandidat que ha confirmat la decisió de presentar-se: el vicepresident Joan Soteras, acompanyat de tota la junta directiva d’Andreu Subies, i un altre precandidat que posarà de manifest avui mateix la seva decisió: el president del Gavà, Iván Carrillo.

L’assemblea general extraordinària que es farà avui a Calafell (9.30 h, primera convocatòria; 10 h, segona convocatòria) tindrà un únic efecte: convocar les eleccions. En aquest sentit, no es preveu res més que el que hi ha determinat en l’ordre del dia: aprovar el reglament i el calendari electoral i nomenar els membres de la junta electoral. Com és habitual en aquest tipus de convocatòries extraordinàries, no es preveu cap punt de torn obert de paraules. De tota manera, Iván Carrillo ja va comunicar la intenció d’explicar davant l’assemblea la seva intenció de presentar-se a les eleccions. Si finalment es decideix, tal com va manifestar a aquest diari en l’edició de dimecres passat, haurà de passar el tall dels 121 avals que haurà de presentar davant la junta electoral, requisit indispensable per convertir-se en candidat i lluitar per la presidència.

CONFIRMAT

Joan Soteras ja ha afirmat que es presentarà amb la junta d’Andreu Subies

ES DECIDIRÀ?

Iván Carrillo explicarà avui a l’assemblea la seva intenció de presentar-se

PROCÉS OBERT

Avui s’establiran els terminis i el calendari electoral per rellevar Subies
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)