2a divisió FEF

Duel de primera a Montilivi

Arrencant. El Peralada i l’Olot s’enfronten a l’estadi del Girona en partit corresponent a la segona jornada de lliga. El filial gironí encara ha de fer quilòmetres i els olotins, agafar més ritme

El Peralada i l’Olot es veuen avui les cares a l’estadi de Montilivi (17 h). Els dos únics representants gironins en la categoria de bronze disputaran un partit que ha despertat diferents atraccions. L’escenari, Montilivi, és un dels principals elements que estan sobreexcitant i hipermotivant les dues plantilles, que afronten el duel gironí tot just en la fase inicial del curs i encara amb feina per fer. El Peralada en té força, ja que ha anat construint la seva plantilla en les darreres setmanes –l’últim dia de mercat va reincorporar Santi Bueno, que arran de les baixes en defensa podria disputar els seus primers minuts– i ha remodelat gairebé per complet totes les línies.

Pel que fa a l’Olot, l’estiu ha estat més tranquil, i és que els garrotxins han fet quatre fitxatges –Alan Baró, Marc Nierga, Pep Chavarría i Jaume Pol– per apuntalar el bloc que tan bons resultats va donar des de l’arribada de Raúl Garrido a la banqueta. Tot i això, el ritme olotí segur que està també lluny de ser l’òptim encara que han pogut assimilar millor els nous conceptes introduïts pel tècnic.

Els dos equips intentaran mostrar les seves propostes i imposar-se al rival per mirar de sumar el primer triomf del curs. La lluita per la possessió de la pilota i l’adaptació al medi també seran un element a tenir en compte. La sensació d’amplitud de Montilivi farà que l’equip que imposi el ritme i la iniciativa tingui més opcions de guanyar la partida al contrincant, per tant, el mig del camp dels dos equips tindrà un paper vital en aquest aspecte.

El Peralada, l’equip local a Montilivi –el mal estat de la gespa del seu camp va impossibilitar la disputa del matx– tindrà les baixes del mig japonès Yuya i el central Nahuel Ferraresi, tots dos esperant els visats i les autoritzacions per poder viatjar a Catalunya, i Jordan Barroilhet, expulsat en el primer matx a la Nova Creu Alta. Pel bàndol de la Garrotxa, Cosme no hi serà per lesió i la flamant incorporació, Jaume Pol, encara no estarà a disposició del tècnic per a la disputa de l’enfrontament.

L’ESCENARI

Montilivi és un dels elements que més sobreexcita i hipermotiva les dues plantilles

FEINA PER FER

El Peralada en té força, ja que ha anat construint la plantilla en les darreres setmanes

PAS ENDAVANT

Amb més temps per assimilar els nous conceptes, l’Olot busca el millor ritme

LA LLUITA

Les propostes dels dos equips són semblants i la batalla per la pilota serà clau
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)