2a divisió FEF

“Ens toca competir i no tenim por a res”

Narcís ‘Chicho’ Pèlach. Entrenador del Peralada

El tècnic del Peralada, Chicho Pèlach, es mostra prudent amb les possibilitats que el seu equip faci el joc que desitja, però convençut que el nivell competitiu atorgarà possibilitats als seus de sumar els tres punts en el duel gironí contra l’Olot. “Fins d’aquí cinc o sis setmanes no veurem quin és el nostre potencial real. Ara ens toca competir, com ho vam fer a Sabadell i no tenim por a res, al contrari”, comenta l’entrenador gironí, que es desfà en elogis al rival: “L’Olot és un equip fet, tots es coneixen, compta amb bons futbolistes, una bona proposta i un gran vestidor en l’aspecte humà. La lluita per veure qui es fa amb la pilota serà maca i segur que hi haurà moments per a tot.”

El Peralada va fer una gran primera part a la Nova Creu Alta que li va permetre sumar un punt contra el Sabadell. Allargar aquests bons minuts és una de les fites: “Esperem que contra l’Olot no se’ns faci tan llarg el partit. No negarem que tenim talent i amb aquests futbolistes sempre estarem a prop d’un bon resultat.”

LA LLOANÇA

“L’Olot és un equip fet, amb bons jugadors, una bona proposta i un gran vestidor”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)