Territorial

La carrera per la presidència ja ha començat

FCF. La federació convoca les eleccions amb la principal incògnita de si Iván Carrillo aconseguirà els avals per lluitar contra Soteras

Després de la celebració de l’assemblea extraordinària, tràmit essencial per a la convocatòria d’eleccions, ja s’ha obert definitivament el període que ha de desembocar o bé en l’1 d’octubre amb la celebració dels comicis o bé a mitjan mes de setembre si només s’hi presenta una candidatura. La principal incògnita a desvelar és si Iván Carrillo, president del Gavà, aconseguirà els avals necessaris per establir-se com a candidat definitivament i lluitar contra la candidatura continuista de Joan Soteras que segueix els passos d’Andreu Subies, ahir àmpliament homenatjat arran de la seva marxa a la federació espanyola.

A Carrillo ja se’l pot considerar com a precandidat perquè ahir el màxim mandatari del Gavà va confirmar a aquest diari que ell i tot el seu equip estan a la recerca dels avals. Soteras també va manifestar fa uns mesos la seva voluntat de presentar-se. Tots dos tenen fins al 12 de setembre per recollir el 10% del total dels vots de l’assemblea com a aval –cada assembleista pot donar tants avals com candidats hi hagi–. El nombre d’avals necessaris no se sabrà definitivament fins al 6 de setembre tot i que es calcula que serà al voltant dels 120.

3 de setembre
Exposició del cens i inici del termini de reclamacions al cens.
6 de setembre
S’acaba el termini de reclamacions al cens.
7 de setembre
Inici del termini per presentar les candidatures.
12 de setembre
Fi del termini per presentar les candidatures.
13 de setembre
Proclamació provisional de les candidatures i inici del termini de reclamacions.
18 de setembre
Proclamació definitiva de les candidatures.
1 d’octubre
Eleccions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)