Territorial

Molt camí per fer

Divisió d’honor juvenil. El Girona, tot i fer el 0-1, debuta amb derrota a Lleida per culpa d’un gol en el 87’

LLEIDA 2 GIRONA 1

LLEIDA ESPORTIU:Enric, Bernat, Solano, Vila, Farré, Pau Font, Cosialls (Febas, 62’), Quintillà, Jorge Gómez (Sebi, 54’), Iago (Armero, 82’) i Eneko.GIRONA:Torra, Eloi, Sergi Bas, Pau Resta, Víctor, Miguel (Gerard Pedrol, 64’), Dubasin (Joel, 77’), Arnau Tortosa, Muñi, Piany i Ilyas (Valls, 56’).GOLS:0-1 (43’) Arnau Tortosa. 1-1 (45’) Cosialls. 2-1 (87’) Sebi.ÀRBITRE:Subirats Matamoros.T.G.:Bernat, del Lleida,

El Girona encara està en fase de rodatge i va tenir una mala estrena a la divisió d’honor juvenil, ja que va perdre al camp del Lleida Esportiu. En un partit travat, amb poca continuïtat i poc perill, marcat per la forta calor, els blanc-i-vermells van acabar marxant sense cap punt després d’encaixar un gol en el minut 87, en la sortida d’un córner.

El començament va ser espès, sense cap aproximació amb cara i ulls a cap de les dues porteries durant els primers vint minuts. A partir d’aquí, el Girona va començar a guanyar terreny i domini. Piany va provar un xut que va sortir a fora (23’). El conjunt d’Àlex Marsal, tot i no crear gaire perill, tenia controlada la situació. I va arribar el 0-1, després d’un servei de banda lateral amb pilota despenjada que Arnau Tortosa va acabar recollint i va batre el porter Enric (43’). L’avantatge, però, va ser efímer, perquè quan ja s’arribava al descans, i en el primer xut entre els tres pals dels lleidatans, Cosialls va sorprendre Torra.

La segona part va ser més trencada, amb algunes ocasions dels blanc-i-vermells i un xut al pal dels locals (60’). El desgast i la calor van fer abaixar el ritme dels dos conjunts, que no trobaven la manera de desfer l’empat. Fins que, en el minut 87, el Lleida va servir un córner i Sebi, de cap, va batre Torra. El Girona va mirar de penjar alguna pilota, sense encert, i no va poder evitar el debut amb derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)