Territorial

Un ordenat Farners suma el primer punt a Rubí

1a cat. Els selvatans van concedir poques opcions de perill al conjunt rubinenc

RUBÍ 0 FARNERS 0

RUBÍ:Uri, Kiki, Aitor Torres, Sergio Campos, Èric Martínez, Tino Mendoza, Vicente, Ivan Campos (Gurrea, 46’), Estrada (Uroz, 61’), Carlos Silva (Marc Muñoz, 61’) i Raventós.FARNERS:Blanquera, Pitu Riart, Peracaula, Guillem Cornellà, José Martínez (Fran Pérez, 62’), Pep Muniesa, Ricky Solà, Massegur (Abde, 89’), Litus (Harouna, 86’), Gerard Gómez i Gerard Herrera (Haji, 71’).ÀRBITRE:López Kassem.
T.G.:
Als locals Aitor Torres i Sergio Campos, i al visitant Gerard Gómez.
T.V.:
Cap.
COMENTARI:
Tot i veure’s dominat els primers minuts, el Farners va sumar un bon punt a Rubí. Els locals van sortir forts i van disposar de dues arribades de perill, però, de mica en mica, els selvatans es van anar trobant a si mateixos. Després del descans, els de Pau Menéndez van tenir els millors minuts de joc i es van poder avançar al marcador en un bon contracop que Litus va resoldre amb un xut massa tou. El Rubí es va estirar de nou en el tram final i Blanquera va haver d’intervenir per evitar el gol de Gurrea.
PEP VIDAL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)