Territorial

El Girona C compleix els pronòstics

1a catalana. El conjunt d’Axel Vizuete va fer valer el seu favoritisme contra el Vic

Girona C 2 Vic 0

GIRONA C:Toni Montero, Pau Ribas, Murga, Botxi, Marc Roura, Venzal, Aleja (Toni Rossell, 66’), Ferri, Muritala (Lluc Banús, 89’), Aleix Feixas (Xavi Ferrón, 66’) i Homet (Jaume Duran, 85’).VIC:Reig, David Busquets (Eloi, 83’), Isma (Enric, 46’), Roca, Peque, Oriol Espina, Ignasi (Robert, 72’), Adrià (Ferran, 72’), Héctor, Max Morell i Gerard Enrich.GOLS:
1-0 (51’) Homet. 2-0 (65’) Muritala.
ÀRBITRE:
García Muñoz.
T.G.:
als locals Homet, Toni Montero i Botxi; i als visitants Oriol Espina, Enric i Max Morell. COMENTARI: El tercer equip del Girona es va veure inicialment sorprès per un bon inici del Vic, que durant la primera part va controlar la possessió. El partit va canviar a partir del primer gol dels blanc-i-vermells, que no va arribar fins a la segona meitat. En l’apartat ofensiu, Muritala es va convertir en el protagonista. Primer, l’extrem del Girona va posar una bona centrada a l’àrea que Homet va convertir en l’1-0. Ell mateix, minuts després, es va escapar per velocitat en un contracop i va definir amb un xut creuat que va deixar el partit pràcticament vist per a sentència A partir de llavors, el Vic va intentar reaccionar però només va ser capaç de generar perill a pilota aturada.
GERARD MARTÍN
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)