Territorial

Buscant les primeres sensacions positives

1a catalana. Més enllà del resultat de l’estrena, en aquesta segona jornada els equips gironins intentaran consolidar idees al terreny de joc

Després de només un partit de lliga, els equips de la demarcació ben segur que ni s’han mirat la classificació, però sí que durant la setmana hauran valorat el que va passar fa set dies. En aquest sentit, la segona jornada tindrà com a principal objectiu que tant els que es van estrenar guanyant com deixant escapar algun punt comencin a consolidar sensacions positives al terreny de joc.

Els primers a entrar en joc aquesta tarda seran els jugadors del Llagostera B, que després de la derrota a casa visitaran un camp força complicat com és el del Vic (16 h). Una hora més tard serà el torn del Banyoles i del Lloret. Els banyolins van fer un gran partit en la primera jornada i van golejar l’Argentona. Aquesta tarda els toca visitar el camp del Can Vidalet (17 h). També a les 17 h el Lloret rebrà al seu terreny de joc un nouvingut a la categoria, el Tona. Els tonencs van estrenar-se amb una treballada victòria i el Lloret va empatar al camp del Sant Joan de Montcada.

El primer duel gironí

Amb set equips de la demarcació, els duels gironins seran habituals. Aquesta tarda (18 h) el Farners rebrà el Girona en un partit molt interessant.

Demà a les 17 h serà el torn del Palamós, que es vol treure el regust amarg de la contundent i exagerada derrota a Manlleu (4-1). El rival serà el sempre complicat Sant Joan de Montcada.

La segona jornada de lliga en la primera catalana es tancarà demà diumenge a les 18 h amb el debut com a local de la Jonquera. Els fronterers rebran la Guineueta. En el primer partit, els de Jordi Boix van oferir una bona imatge però van perdre.

UNA BONA PROVA

El Farners i el Girona mesuraran les seves forces en el primer duel entre gironins

TOCA REFER-SE

El Palamós juga el primer duel a casa i es vol treure el regust amarg de l’estrena
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)