1a femenina

Exercici de supervivència

1a divisió femenina. El Barça comença la lliga amb una victòria a Lezama tot i jugar la darrera mitja hora en inferioritat numèrica

ATHLETIC 0 BARÇA 1

ATHLETIC:Tirapu, Andrea (Leia Zarate, 55’), Ainhoa, Gimbert, Eunate, Marta Unzué, Damaris, Moraza, Maite Oroz (Cirauqui, 47’), Nekane (Yulema Corres, 30’) i Erika Vázquez (Marta Perea, 81’).BARÇA:Paños, Torrejón, Pereira, Mapi León, Melanie, Hamraoui, Vicky Losada, Andonova (Bárbara, 78’), Mertens (Gemma, 92’), Duggan (Alexia, 70’) i Mariona (Leila, 60’).GOLS:0-1 (20’) Ainhoa, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Frías Acedo.T.G.:a la visitant Hamraoui.T.V.:a la blaugrana Melanie (60’), per doble groga.

El Barça va tornar amb els tres punts de Lezama en el primer partit de lliga tot i jugar la darrera mitja hora amb deu jugadores per l’expulsió de Melanie. La primera meitat va ser anivellada, però les millors ocasions van ser del Barça: només començar, Toni Duggan no va encertar en una mà a mà amb Tirapu, mentre que en el minut 20 va arribar el 0-1 en la sortida d’un córner. En el seu intent de rebuig, Ainhoa Álvarez va introduir la pilota a la seva porteria. En l’últim minut, Mariona va tenir el segon, però en la segona meitat va ser l’Athletic qui va portar més el pes, especialment a partir de l’expulsió de Melanie. En cap moment, però, va estar a prop de l’empat.