2a divisió A

La vida amb menys pólvora

Reus. El problema amb les inscripcions ha fet que el conjunt roig-i-negre vegi molt afectada la seva capacitat ofensiva, que era la mancança que es pretenia cobrir amb tots els fitxatges

Abans no esclatés l’enrenou amb la Lliga, el Reus havia configurat una plantilla pensada en una clau en concret: millorar les prestacions ofensives de l’equip. Xavi Bartolo no se n’amagava. Estava molt satisfet, perquè entenia que s’havia fet un bloc sòlid que, a més, tenia la pólvora que li havia faltat, a l’equip, els primers dos anys a segona divisió. El lleidatà parlava en termes ambiciosos perquè ho podia fer. A priori, podia disposar d’una línia ofensiva formada per Yoda, Lekic, Linares i Isaac Cuenca. La realitat, però, ha escapçat el projecte i, de tots aquests futbolistes, el club només va poder inscriure Linares.

Les conseqüències de tot plegat es van poder copsar en el darrer partit contra l’Albacete, en què el Reus no va ser inferior al seu rival però va acabar claudicant (1-2). Un dels problemes que va tenir l’equip va ser la falta de fluïdesa a la zona on es defineixen les ocasions. “Allà ens falten recursos, ja sabeu com ha anat tot i no hi vull fer més voltes, però tenim i tindrem unes limitacions que condicionen”, va dir Xavi Bartolo després del partit, i hi va afegir: “Farem força i treballarem tot el possible, però si no pots inscriure jugadors com ara Yoda o Cuenca, el panorama canvia molt, ja que els partits s’acaben desequilibrant amb futbolistes d’aquest tipus.”

Tot i les mancances ofensives del Reus per culpa del problema amb les inscripcions, l’equip ha marcat en aquest inici de lliga tres gols, un més que en aquests moments del curs passat. L’últim a mullar va ser el davanter del filial Rubén Enri. Bartolo, precisament, està molt satisfet que els futbolistes del B sumin: “Estic content, perquè utilitzarem molt els joves del filial. En els entrenaments mostren moltes ganes de col·laborar i fets com ara que Rubén Enri marqui són importants per a ells.”

CLAR I CATALÀ

“[En atac] amb tot el que ha passat, ens falten recursos”, diu Xavi Bartolo

COMPARACIÓ

Tot i això, l’equip suma tres gols, un més que en el curs passat en aquesta mateixa jornada

Satisfacció amb la defensa

Una de les conseqüències del problema amb les inscripcions és que Olmo no va estar disponible fins al cap de setmana passat. Tot i això, el capità no va jugar contra l’Albacete, ja que Bartolo va voler donar continuïtat a la parella Catena-Mikel Villanueva. “Els dos centrals han ofert bones prestacions i era just, per la dinàmica de l’equip i per portar bé el tarannà del vestidor, que tots dos juguessin”, va dir l’entrenador del Reus, que va lloar la seva feina contra l’Albacete: “Han tornat a fer una bona tasca [...] i a Jesús [Olmo] li tocarà continuar treballant per tenir la seva oportunitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)