3a divisió FEF

L’Europa obté el primer triomf ‘in extremis’

A les acaballes. El conjunt escapulat va portar el pes del partit i no va ser fins al final que va resoldre el duel contra un Santboià a la defensiva

EUROPA 1 SANTBOIÀ 0

EUROPA:Marc Priego; Guillén, Cano, Alberto, Castell; Prats, Gabi (Varona, 72’), Alfons Serra; Èric (Elo, 64’), Josemi (Soto, 46’) i Jordi Martínez.SANTBOIÀ:Rafa Leva, Álex Ruiz, Borges, José Javier, Carlos González (Àlex Segura, 74’), Marc Vicente, Hervias, Moya (Guillem Torres, 70’), Ao, Castellano i Caba.GOLS:1-0 (84’) Varona.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:al local Josemi; als visitants Carlos González, Guillem Torres, José Javier i Pol Ros.

La falta de victòries va pesar en tots dos equips i el joc no va ser del tot fluid. Però va ser l’Europa qui va respirar alleugerit en el minut 84, quan va aconseguir el gol del primer triomf del curs aquesta temporada. Varona va ser l’artífex dels tres punts que els escapulats van haver de suar a mesura que passaven els minuts, ja que el Santboià no volia donar el braç a tòrcer. Els visitants es van queixar amargament d’un penal en el primer temps i es van sentir agreujats per Muñoz Baquero.

Cap dels dos equips va dominar en els primers minuts i el joc va ser massa pesat. L’Europa tenia la pilota, però el Santboià, ben parapetat, no deixava que els locals avancessin metres. Els visitants, però, van tenir un acostament que es va traduir en una caiguda dins de l’àrea de Moya que l’àrbitre no va assenyalar i que els visitants van notar durant tot el partit. I és que els de Camilo Vázquez no van tenir gaires oportunitats malgrat que a les acaballes del primer temps van poder marcar en un contraatac que Marc Priego va aturar. La resposta de l’Europa no va trigar i Jordi Martínez va estavellar una pilota a la fusta.

Tot i que en els darrers minuts del primer temps va semblar que el partit es despertava, ni l’Europa ni el Santboià s’hi van trobar del tot còmodes. A poc a poc, els visitants es van tirar més enrere i aquí els locals van tenir algunes ocasions, com ara una jugada d’Elo que va aturar Leva ja quan el final començava a albirar-se. Però a l’Europa li quedava una bala més a la recambra i la va esgotar amb l’aportació del jugador del filial Soto, que va assistir perquè Varona marqués el gol del triomf. Quedaven sis minuts i el gol va ser una galleda d’aigua freda per al Santboià, que no va poder ni reaccionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)