Girona

“La marxa de Timor ens va doldre”

Pere Pons. El mig gironí explica que la notícia va sorprendre l’equip

En el tram final de l’aturada de la lliga per la disputa de partits internacionals, Pere Pons va expressar les seves sensacions després de l’arrencada de lliga. El de Sant Martí Vell va remarcar que veu una plantilla molt competitiva un cop tancat el mercat de fitxatges: “Teníem ganes que s’acabés tot el serial de possibles entrades i sortides i sabéssim els que serem fins Nadal. Ara ja podem treballar amb totes les peces al màxim i veure les opcions que tenim en cada posició.” En l’apartat de la valoració de la plantilla, Pere Pons va apuntar que la sortida de Timor en l’últim moment va sorprendre al vestidor: “Era una peça important. L’any passat potser no va tenir molts minuts, però al vestidor era un home important. Ens ha dolgut una mica, però pren la decisió que creu que es millor per a ell i l’hem de respectar.”

La sortida del de Carcaixent disminueix la competència al mig del camp, però l’aterratge de Douglas Luiz torna a afegir un rival per ocupar un lloc en la medul·lar. Pere Pons també va valorar l’arribada del brasiler, a qui veu més madur aquesta temporada: “Segur que ve amb una altra mentalitat que el curs passat. És un jugador molt jove i no va tenir sort. Amb la gran pretemporada que ha fet al Manchester City, segur que arriba amb la confiança a dalt de tot i amb moltes ganes de demostrar la seva vàlua. Tots esperem un gran nivell d’ell i segur que el demostrarà i ens ajudarà molt en aquesta nova temporada”, va comentar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)