Territorial

El Palamós remunta a Tona i suma el primer triomf

1a cat. Pepu Soler va ser protagonista marcant les dues dianes del degà

tona 1 Palamós 2

TONA:Charly, Toshi, Ot Bofill, Djibi, Arnau Trulls, Veli Noguera (Ferrer), Nil Salarich, Roura (Revert), Pol Coll, Ivan García (Èric) i Pol.PALAMÓS:Marco, Sergio García, Cano, Adri Salas, Genís Balaguer, Lucas, Joel Salas (Óscar),Raúl Álvarez (Dani), Xevi Germán (Lamisha) i Pepu Soler.GOLS:1-0 (39’) Pol Coll. 1-1 (42’) Pepu Soler. 1-2 (49’) Pepu Soler.ÀRBITRE:Sánchez Pin.T.G.:Als locals Trulls, Veli i Pol i als visitants Joel, Pepu, Lucas, Tarrenchs i Dani.COMENTARI:El Palamós va aconseguir la primera victòria del curs a Tona, on, en la primera part, tot i disposar de dues clares oportunitats per avançar-se, van ser els locals els qui van marcar l’1-0. La reacció del degà va ser immediata i Pepu Soler va guanyar per velocitat el defensor i va superar Charly amb un xut creuat. Després del descans, Pepu va marcar l’1-2 de cap i el Palamós va controlar el partit. Els últims minuts, l’exjugador palamosí Javi Revert va tenir a tocar l’empat amb un xut llunyà.