2a divisió A

MARC ROVIROLA

JUGADOR DE L’ATLÈTIC BALEARS, PRÒXIM RIVAL DEL PERALADA (2A DIVISIÓ B)

“És una enveja que el Girona tingui un filial així”

“Chicho està fent un molt bon treball en aquest equip. Nosaltres anirem a fer un partit amb molta intensitat i molt de ritme”

Marc Rovirola (12/09/1994, Cornellà del Terri) ha començat el curs sent titular indiscutible a l’Atlètic Balears, on va arribar en el tram final de la temporada passada. Diumenge viurà un partit molt especial al municipal de Peralada per jugar a prop de casa i tornar al camp on va debutar el curs passat després de nou mesos lesionat. El del Pla de l’Estany, que va jugar en un filial del Girona molt més humil, promet que els balears posaran les coses molt difícils al conjunt xampanyer.

Diumenge jugarà contra el Peralada. Va jugar en un filial del Girona que no tenia res a veure amb aquest. Va trobar a faltar un projecte així?
És clar que és una enveja per a nosaltres. Jo vaig començar des del primer any que hi havia filial, quan era el Riudellots, i era un altre món. Estaves una mica deixat de la mà de Déu perquè no hi havia la serietat que hi ha actualment. Ara veus que s’està professionalitzant moltíssim perquè venen jugadors de pràcticament tot el món, cosa que fa uns anys era impensable, i és una mostra que estan fent les coses molt bé. Tot i que nosaltres les passéssim bastant magres, me n’alegro molt que el Girona segueixi creixent, que sigui un club consolidat a primera i amb una estructura tan gran com té ara.
Segueix molt el club des de la distància?
I tant. Tinc molts amics allà, com Pere Pons o Granell. És un orgull veure’ls fer les coses com les estan fent i sempre tinc molt en compte el dia i l’hora que juguen perquè prefereixo veure els partits del Girona que els del Barça, per exemple.
Anem a l’actualitat. Quines sensacions té després de les quatre primeres jornades?
Doncs són molt bones. Llàstima que després de començar molt bé hàgim encaixat dues derrotes que no s’adiuen amb el joc que hem fet, perquè hem estat sempre superiors i els petits detalls han acabat decidint. Tenim un equip molt competitiu i esperem que ens surtin bé les coses.
Està en un club que sempre és ambiciós, però després de patir tant la temporada passada quins objectius tenen?
Jo vaig arribar al febrer, quan la situació ja era molt dolenta. El club havia marcat com sempre l’objectiu d’estar com a mínim en la promoció d’ascens i al final va costar salvar-se. Per això ara no es vol parlar d’ambicions sinó que ens marquem sempre el tòpic del partit a partit, que també és com crec que poden arribar les grans alegries. Nosaltres anem fent, intentant sumar els tres punts cada dia sense mirar a llarg termini.
El seu rol a l’equip és molt important.
La temporada passada vaig arribar després de nou mesos sense competir i el tècnic sempre m’ha fet veure que soc molt important per a ell. Per això, tot i tenir propostes aquest estiu d’altres clubs, m’he quedat perquè sentir-se valorat és la base de tot i fa que el dia a dia sigui millor.
La lesió que va tenir és el pitjor de la seva carrera?
Sí, perquè vens de competir tot l’any amb l’Albacete, jugant infiltrat des de l’octubre sabent que t’operaràs a l’estiu i aconsegueixes l’ascens a segona A. Després estàs molt temps parat, ve gent nova al club que no et coneix i et quedes sense fitxa i sense equip.
El seu retorn va ser precisament a Peralada, devia ser un gran dia.
Sí, perquè ho veia molt magre. Havia forçat per arribar abans del que marcaven els terminis i, vulguis o no, et fa patir més. Després de tant de temps, la sensació de tornar al camp i disfrutar del que més t’agrada és molt i molt gratificant.
Aquell partit va acabar amb empat a zero. Quin partit espera diumenge?
Chicho està fent un gran treball en aquest equip amb molts jugadors joves a qui els agrada tenir la pilota. Nosaltres anirem a fer un partit amb molta intensitat i molt de ritme. No sé si hi haurà molts gols, però esperem que els que hi hagi siguin a la porteria del Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)