2a divisió A

La maduresa del projecte

2a divisió A. Bartolo espera per demà un duel controlat, sense anades i tornades, i Gordillo no creu que el Reus noti la falta de futbolistes perquè manté una idea clara i juga de memòria

Un dels factors que pot resultar clau en el duel de demà entre el Reus i el Nàstic és el grau de maduresa dels dos projectes. Perquè juga a casa, perquè fa dues temporades que domina els derbis i, sobretot, perquè ja fa uns anys que té una idea de joc, una filosofia, i la manté encara que hi hagi hagut canvis de tècnic, la sensació és que són els roig-i-negres els que, d’entrada, hauran de proposar. “Tenen uns automatismes molt assimilats, juguen de memòria, i a través d’un joc de posició intenten arribar a l’àrea rival combinant. Ho fan bé”, va admetre ahir el tècnic del Nàstic, José Antonio Gordillo, en referència al Reus. Xavi Bartolo, per la seva banda, va afirmar que, efectivament, el seu equip se sent còmode tenint el partit controlat i que no li interessa un duel d’anada i tornada. “Hem de sortir amb decisió, sent nosaltres mateixos des del principi”, afirma Bartolo. Gordillo, que no creu que el Reus noti en excés la falta de futbolistes pels problemes en les inscripcions per, precisament, aquesta filosofia tan arrelada, és conscient que el seu projecte està més verd, però assegura que és ara, sobretot després de la victòria contra l’Osasuna, que han de perseverar en la seva idea, més basada en el joc directe, a buscar els espais i les bandes.

Les absències

El Reus només tindrà, en principi, la baixa de David Querol, ja que Rubén Enri està superant els problemes físics que arrossegava. El Nàstic, per la seva banda, tindrà les absències dels lesionats Javi Jiménez, Josua Mejías, Ramiro Guerra i Arzo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)