1a femenina

Mitja temporada en joc

Champions League femenina. El Barça necessita remuntar dos gols en contra per no quedar eliminat només de començar (18 h, #Vamos)

“I tant que remuntarem.” Marta Torrejón, una de les jugadores experimentades, té clar que el Barça estarà en el sorteig dels vuitens de final de la Champions League tot i el resultat advers del partit de fa dues setmanes al Kazakhstan. Amb el 3-1 encaixat en l’anada, l’equip es veu obligat a remuntar una eliminatòria que en els últims anys havia quedat ja solucionada en el primer partit, però està convençut de les seves possibilitats mitjançant dos elements clau: paciència i encert.

“Hem de fer el nostre joc, tenir el control i evitar l’anada i tornada. Cal tenir paciència perquè el partit serà llarg i no hem de voler-lo solucionar en deu minuts”, va dir el tècnic, Fran Sánchez, que per al duel d’aquesta tarda (18 h, #Vamos) disposarà de jugadores importants com ara Vicky Losada, Torrejón, Mariona i Martens, a qui va donar descans en el viatge a terres kazakhs. Bárbara Latorre, titular en l’anada, és baixa per lesió. “Els errors del duel d’anada estan corregits i arreglats. Nosaltres hem de fer el nostre partit i els nervis no ens han d’afectar perquè tenim jugadores amb bagatge suficient en aquest tipus de partits. Sortirem a guanyar-les i amb calma i paciència les ocasions arribaran”, va explicar la segona capitana, Marta Torrejón. I és que l’equip està convençut de la seva superioritat, com va demostrar sobretot en la primera part del partit d’anada, i veu la remuntada a l’abast. “L’equip sap que serà difícil, però tenim armes i arguments de sobres per poder remuntar”, hi va afegir la central Andrea Pereira, conscient també que el Barça haurà d’estar atent també en defensa: “Estaria bé fer el primer gol aviat i per això hem de sortir a atacar, però tampoc podem anar a totes endavant sense pensar. No sabem com sortiran elles, però si es tanquen ens serà més fàcil controlar els seus contraatacs.” En cas de no passar, aquesta seria la primera eliminació en la primera fase des del curs 2012/13.

Tenim armes de sobres. Hem de sortir a atacar però tampoc podem anar a totes sense pensar
Andrea Pereira
defensa del barça
I tant que remuntarem. Els nostres no ens han d’afectar i sortirem a guanyar-les