1a femenina

Entrebanc superat

UEFA Women’s Champions League. Un gol a l’inici de cada part permet a un Barça superior capgirar el 3-1 de l’anada i el de Martens en l’últim minut rubrica l’accés als vuitens

BARÇA 3 (1) kazygurt 0 (3)

BARÇA:Paños; Marta Torrejón, Andrea Pereira, Mapi León, Leila; Vicky Losada, Hamraoui; Mariona (Aitana Bonmatí, 89’), Patri, Duggan (Andonova, 69’); i Martens.BIIK KAZYGURT:Zheleznyak; Kravets, Rosenquist, Mashkova, Krasyukova; Korte, Kulmagambetova (Ikwaput, 81’), Adule, Litvinenko, Ihezuo; i Gabelia.GOLS:1-0 (4’) Patri. 2-0 (48’) Marta Torrejón. 3-0 (89’) Martens.ÀRBITRE:J. Lavrenovaite.T.G.:a la local Hamraoui i a la visitant Adule.PÚBLIC:1.667 espectadors.

El Barça va resoldre ahir el problema inesperat en què, després del 3-1 del partit d’anada, s’havien convertit els setzens de final de la lliga de campions amb una remuntada solvent al Miniestadi. Només la falta de convicció en els últims metres va evitar que l’eliminatòria quedés resolta molt abans i que –malgrat que quedés clar que el Barça és molt superior al BIIK Kazygurt del Kazakhstan– les visitants no estiguessin fins al final a un sol gol de deixar fora les blaugrana. Això sí, sense patiments. Un gol a l’inici de cada meitat, de Patri Guijarro (4’) i Marta Torrejón (48’), i un altre de Lieke Martens en l’últim minut (89’) van certificar el pas de les blaugrana als vuitens de final, el sorteig dels quals es farà dilluns vinent.

L’objectiu de l’equip de Fran Sánchez era sortir amb força i fer gol aviat per marcar terreny. És per això que ja havia trepitjat dues o tres vegades l’àrea rival abans del gol de Patri Guijarro, que va completar amb un bon xut col·locant una paret amb Duggan. L’equip blaugrana trobava espais entre línies, sobretot gràcies a la mobilitat de Patri des de la mitja punta, i buscava molt sovint la posició de Martens a la banda esquerra, que es va fer un fart d’encarar-se a la seva marcadora, Kravets –i sovint superar-la–. Les visitants estaven ben replegades i buscaven contraatacs, però només en van tenir alguns aprofitant pèrdues en zona perillosa dels blaugrana. Res, però, que fes patir excessivament la portera Sandra Paños. Martens, amb tres xuts gairebé consecutius entrant des de la seva banda; Vicky, amb una falta directa que Zheleznyak va enviar a córner, i Patri, amb un xut alt després d’una acció individual, ho van provar per a un Barça al qual li faltava contundència en els metres finals.

En la segona part, el Barça també va tenir l’encert de marcar aviat. Després d’una falta, Duggan va fer una centrada que es va anar tancant i va obligar a refusar-la la portera visitant, que va deixar la pilota davant seu, facilitant la rematada a boca de gol de Marta Torrejón. Amb l’eliminatòria a favor, el domini del Barça va ser més prudent, sense riscos, davant un rival que només generava una mica de perill en els córners tancats executats per Gabelia. Tot i el clar domini de les locals, el resultat curt generava incertesa, fins que una gran acció individual de Martens va acabar amb la pilota al fons de la xarxa i amb l’eliminatòria liquidada.

Barça-BIIK Kazygurt
3-0 (1-3)
Linköpings-WFC Khàrkiv
4-0 (6-1)
Wolfsburg-Thor KA
2-0 (1-0)
Sparta de Praga-Ajax
1-2 (0-2)
Brondby-Juventus
1-0 (2-2)
Rosengard-Ryazan VDV
2-0 (1-0)
Bayern-Spartak Subotica
4-0 (7-0)
F. Hjorring-Fiorentina
0-2 (0-2)
Manchester City-Atlético
0-2 (1-1)
Chelsea-SFK Sarajevo
6-0 (5-0)
Olympique-Avaldsnes
18.30 (2-0)
Slavia de Praga-Gintra
18.30 (3-0)
Zvezda-LSK Kvinner
18.30 (0-3)
Zurich-Honka Espoo
19.00 (1-0)
PSG-Sankt Pölten
19.00 (4-1)
Glasgow City-Somatio
20.30 (2-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)