Territorial

El Girona vol tornar al camí de la victòria

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal visiten el camp de l’Stadium Casablanca amb la necessitat d’oblidar la derrota contra el Reus

Després de dues victòries consecutives força sofertes, el Girona es va endur una garrotada dissabte passat perdent a Riudarenes contra el Reus (0-1) en un partit ben estrany. Per això els d’Àlex Marsal volen recuperar la bona línia per no perdre el tren dels principals candidats, que per sort també s’han deixat punts pel camí, i tant el primer, el Barça, com el segon, el Mallorca, estan només 4 punts per sobre.

El primer obstacle per recuperar la bona línia serà l’Stadium Casablanca de Saragossa, que avui rebrà el Girona (16.30 h) ocupant l’última posició de la classificació. Tot i que els aragonesos només tenen un punt, el Girona sap que no li posaran les coses fàcils, ja que el rival va aconseguir empatar a un contra el Mallorca –són els únics punts que s’han deixat els balears després de les primers quatre jornades de lliga.

Un dels handicaps del Girona seran les baixes, i és que Àlex Marsal no disposarà de Jofre ni dels centrals Paco López i Sergi Bas, lesionats, ni de Pachón, que demà anirà convocat amb el Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.