Territorial

El Girona, molt superior

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal van golejar al camp del cuer, l’Stadium, mostrant un alt grau d’efectivitat en atac

stadium c. 1 girona 4

STADIUM CASABLANCA:Joel, Abad, Nogueras (Ruiz, 45’), Íñigo, Latorre (Suñén, 75’), Sergio, Toño, Iván, Cirac, Carlos (Sáinz, 66’) i Víctor Pablo (Torcal, 61’).GIRONA:Torra, Joel, Manel, Resta, Aleix, Iván, Piany, Pedrol (Ilyias, 70’), Eloi (Duba, 74’), Tortosa (Miguel, 78’)i Muñi (Víctor, 83’).GOLS:0-1 (12’) Eloi. 0-2 (35’) Tortosa. 0-3 (72’) Tortosa. 1-3 (82’) Suñén, de penal. 1-4 (92’) Miguel.ÀRBITRE:Ramo Andrés.T.G.:als locals Iván i Suñén.T.V.:Cap.

El Girona juvenil es va refer de la derrota contra el Reus (0-1) amb una golejada al camp de l’Stadium Casablanca (1-4), cuer del campionat. El conjunt gironí va ser molt superior al llarg del partit, contra un rival que va abusar en excés de les pilotes llargues a l’àrea. El conjunt gironí va marcar en la primera ocasió que va tenir en el minut 12, quan Eloi va estrenar el marcador després de robar la pilota al porter. Poc després de la mitja hora de joc Tortosa va fer el 0-2 en la sortida d’un córner (35’) i va deixar el partit molt de cara per als visitants.

En la represa l’Stadium va intentar fer el pas endavant, però sense gaire sort, mentre que el Girona va ampliar distàncies en el minut 72, novament amb Tortosa com a golejador un cop va aprofitar el refús al pal d’un xut previ de Muñi. Llavors els locals van retallar distàncies amb un penal dubtós que va marcar Suñén (82’), abans que el porter Torra evités el 2-3 amb una bona aturada i que Miguel posés el definitiu 1-4 en el marcador amb un gol al contraatac (92’). El Girona ja suma 9 punts.