Territorial

Un heroic Banyoles frena el Palamós

1a catalana. Els del Pla de l’Estany van jugar en inferioritat numèrica des de la primera part i van acabar amb nou

Banyoles 1 Palamós 0

BANYOLES:Martí, Quimo (Jordi Sala, 70’), Gallo, Nil, Turón (Toni Güell, 52’), Moreno, Henry (Èric Gispert, 76’), Via, Ferru, Adri (Bona, 80’) i Pol.PALAMÓS:Marco, Cano, Òscar Fernández (Raül Àlvarez, 46’), Pepu Soler, Pol (Xavi Germán, 67’), Adri Salas, Gamell (Puignau, 76’), Genís, Lucas, Joel Salas (Fajardo, 46’) i Dani Gómez (Sergio, 67’).GOLS:
1-0 (73’) Henry.
ÀRBITRE:
Van Esso Castellet.
T.G.:
al visitant Dani Gómez.
T.V.:
per doble amonestació als locals Via (39’), Toni Güell (85’) i el tècnic Adam Fontes (86’).
PÚBLIC:
Uns 200 espectadors al Nou Municipal de Banyoles.

Un duel molt igualat, amb el domini altern i poques ocasions, es va trencar arran de l’expulsió de Via, que va veure dues grogues per faltes a la zona central del camp. A partir de llavors, el Banyoles va canviar el seu plantejament i va decidir cedir la iniciativa al Palamós per sortir al contracop. A la represa el degà, tot i tenir la possessió i un home més, no generava perill i, en canvi, el Banyoles trobava espais amb facilitat. Ferru i Quimo van avisar i Henry, assistit per Adri, va fer l’1-0. En el tram final el Palamós es va bolcar buscant l’empat i va provocar un penal que va suposar l’expulsió de Toni Güell. El pitxitxi Pepu Soler va enviar un xut per damunt del travesser i el Banyoles va resistir fins al final, amb nou, per obtenir un triomf èpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)