Territorial

Una arrencada que promet

1a catalana. EL Lloret s’ha situat líder de la competició després de golejar l’Argentona per un contundent 0-7. Des de la plantilla, Marc Vilà, autor d’un ‘hat-trick’, es mostra satisfet de l’inici

El Lloret ha engegat amb força el curs i, després de cinc jornades a primera catalana, encapçala la classificació gràcies a un balanç de quatre victòries i un empat. L’últim triomf, al camp de l’Argentona, va ser d’aquells que criden l’atenció perquè es va acabar amb un contundent 0-7. “Els dos primers gols van arribar de córner, i en l’inici de la segona part vam patir perquè ells arribaven. Amb espais, vam fer mal al contraatac i va ser així com vam decidir el partit. És un resultat molt ampli, però va tenir la seva complicació”, explica un dels grans protagonistes del duel, Marc Vilà, que va marcar un trio de gols.

L’exjugador del Palamós i la Jonquera, entre altres equips, remarca que des del punt de vista individual, la temporada també ha començat molt bé. “No he tingut mai l’etiqueta de golejador, marco uns quatre o cinc gols per temporada, però aquest curs no jugo tant a la banda, arribo més a dalt i estic més a prop de la porteria”, comenta el davanter lloretenc.

Prudència i ambició

Tot i que la temporada tot just acaba de començar, a Lloret, l’experiència del curs passat –en què es van salvar en el darrer minut de l’últim partit de lliga– els permet tenir clar el missatge. “Hem començat bé i és important tenir tots aquest punts ja fets per no haver-los de fer a última hora”, diu Vilà, que també admet que a la plantilla hi ha un punt d’ambició: “La prioritat és la salvació i arribar als 40 punts al més aviat possible. Anem partit a partit amb la idea de no haver de patir. Si arribem als 40 punts ben ràpid, ja parlarem d’altres coses.”

EL PROTAGONISTA

Hem començat bé la lliga i és important tenir tots aquest punts ja fets per no haver-los de fer a última hora i haver de patir al final
Guanyar a fora no és fàcil i el 0-7 és un resultat molt ampli, però va tenir la seva complicació
Marc Vilà
jugador del lloret
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)