Territorial

El Girona C es queda el derbi

1a catalana

Girona C 2 LLagostera B 0

GIRONA C:Montero, Pau, Lluc, Murga, Poveda, Ferran, Kike (Garzón, 64’), Venzal, Jaume Duran (Rossell, 64’), Muritala (Homet, 59’) i Uri (Mejia, 86’).LLAGOSTERA B:Flere, Juan Cruz (Duran, 23’), Parra, Marc Crespo (Musta, 72’), Mario, Cobos, Blanco (Mercader, 72’), Ousman, Busquets (Kamal, 45’), Josu i Fàbregas (Monsif, 59’).GOLS:1-0 (37’) Uri. 2-0 (82’) Homet.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:Murga, Josu, Cobos i Mercader.

El Girona C es va adjudicar el derbi del Gironès contra el Llagostera B en un duel igualat i que es va resoldre en dues transicions ràpides dels blanc-i-vermells. En el minut 37 de partit, Muritala va robar la pilota a la zona de mitjos i després d’una bona conducció va fer una gran assistència a Uri Santos. El davanter va saber resoldre davant del porter per marcar l’1-0.

En la segona part, una pèrdua del Llagostera B va originar un contraatac del Girona C. Homet (82’) va aprofitar una passada a l’espai i va superar Flere, que havia sortit a tapar l’acció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)