3a divisió FEF

Oportunitat per retallar

El Prat descansa. El Llagostera ja va aprofitar ahir que el conjunt potablava no sumarà aquesta setmana per assaltar el lideratge; l’Hospitalet i el Terrassa buscaran acostar-s’hi

El Sant Andreu va sumar un punt divendres i el Llagostera va assaltar ahir el lideratge després de superar el Martinenc. Amb el Prat mostrant-se intractable en aquestes primeres jornades de competició, els equips de la zona alta han vist en la setmana de descans dels potablava una bona oportunitat de retallar-li punts.

Després d’una dura ensopegada contra el Castelldefels, l’Hospitalet torna al seu estadi amb la idea de sumar els tres punts que l’igualarien al Prat amb els mateixos partits jugats: “La setmana passada vam fallar, però ara tornem a casa, en un camp gran per intentar jugar ràpid la pilota i fer el nostre joc”, explicava en la prèvia el tècnic dels de la franja, Xavi Molist. Els del Barcelonès són un dels favorits a acabar la lliga entre els quatre primers i saben que una victòria els mantindria una setmana més en la zona noble de la taula.

Amb dos punts menys però una situació molt similar, el Terrassa afrontarà la visita del Figueres amb la seguretat que amb la victòria completarà una setmana rodona: traurà dos punts al Sant Andreu i s’acostarà una mica més al lideratge. Els egarencs van trencar, la setmana passada al camp del Martinenc, una petita crisi de resultats, però saben que per mantenir-se entre l’elit només poden sumar de tres en tres. Al davant tindran un Figueres que arriba al duel amb energia renovada després d’aprofitar la setmana de descans per carregar piles i reforçar la plantilla. Els de l’Empordà han incorporat el davanter Sergio Álvarez, que podria debutar ja avui. Xavi Ferrón, un altre reforç d’última hora, ja va estrenar-se en el darrer partit contra Reus B amb un gol, una fita que aspira a igualar Álvarez. “Sabem el potencial que té el rival, però tenim la confiança que competirem i que en podem treure alguna cosa positiva”, va dir el tècnic Joan Esteva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)