El Llagostera no afluixa

3a divisió. L’equip d’Oriol Alsina supera el Martinenc amb un gol de penal de Pitu Comadevall, encadena la cinquena victòria a casa i se situa líder

llagostera 1 martinenc 0

LLAGOSTERA:Marcos, Aimar (Crespo, 57’), Amantini, Pol Gómez, Bigas, Moussa, Yeray, Pitu, Gil Muntadas (Toni Cunill, 81’), Sergi Arimany (Eric, 71’) i Sascha.MARTINENC:Buetas, Peque, Ramón Suárez (Kilian, 57’), Sosa (Jandro, 68’), Eric Ruiz, Joel, Mario (Javi Sánchez, 45’), Marçal, Megia, David i Edgar.GOLS:1-0 (15’) Pitu, de penal.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:als locals Aimar, Pitu, Arimany i Bigas; i als visitants Suárez, Cardete, Vega, Peque, Edgar, Megia i Jandro.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera continua imparable i ahir es va situar líder –el Prat, segon, descansa aquesta jornada– després de superar el Martinenc a casa (1-0) i de demostrar que el municipal aquesta temporada torna a ser un fortí, amb cinc victòries en els primers cinc partits com a locals. El partit el va decidir un gol de penal de Pitu en la primera meitat (15’).

El Llagostera va començar portant el pes del partit des del xiulet inicial. La insistència llagosterenca va obtenir fruits en el quart d’hora de joc, quan l’àrbitre va assenyalar penal sobre Sergi Arimany en la sortida d’un córner i Pitu no va fallar des dels onze metres. Poc després, el mateix Pitu ho va intentar de falta, mentre que al Martinenc li costava Déu i ajut arribar amb perill a la porteria defensada per Marcos, que sí que va haver d’intervenir en un potent xut d’Edgar. Els gironins buscaven amb fermesa els seus dos puntes –Arimany i Sascha– i els visitants combinaven cada vegada amb més fluïdesa, però les ocasions costaven d’arribar i el partit se’n va anar al descans sense novetats en el marcador.

Sant Marcos

Només de començar la segona part el Martinenc va disposar d’un penal a favor, però Marcos va aturar el llançament a Javi Sánchez, que tot just havia sortit de la banqueta, abans que Arimany tingués molt a prop el 2-0 en una doble rematada. A partir d’aquí el partit va continuar intens però sense perill real en cap de les dues àrees –Megia ho va intentar des de molt lluny per al Martinenc i Moussa i Eric en el bàndol local.

En el tram final de partit Sascha i Pol Gómez van enviar dues pilotes al pal després de dues bones accions de Moussa, ahir segurament el millor dels blaugrana, i tot que el marcador ja no es va moure els llagosterencs es van endur tres punts més que merescuts. Un ple de cinc victòries a casa per a un Llagostera intractable davant de la seva afició.

Guanyar els cinc primers partits a casa és un gran senyal; aquí som un equip molt difícil de batre. És un goig entrenar aquest equip

SALVADOR

Som líders, però el més important és mantenir la il·lusió de sempre per continuar millorant
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Marcos va tornar a ser providencial aturant un penal només de començar la segona part