Territorial

El Girona no troba el gol

Divisió d’honor juvenil. L’equip d’Àlex Marsal va portar el pes del partit, però es va trobar un Europa sòlid en defensa i que en va fer prou amb un gol en la primera part per assolir el triomf

europa 1 girona 0

EUROPA:Nadal, Adra (Osorio, 86’), Gonzo, Sori, Jordi, Bruno, Llava, Masip, Ivan Ariel (Torre, 81’), Galan (Iñaki, 65’) i Joel (Ricki, 77’).GIRONA:Torra, Joel (Ivan, 65’), Bas, Manel, Víctor, Jofre, Rashid (Muñi, 45’), Pedrol (Migue, 58’), Eloi (Pachón, 45’), Tortosa i Piany.GOLS:1-0 (23’) Joel.ÀRBITRE:Muñoz Vaquero.T.G.:als locals Nadal, Ariel i Galan; i al visitant Tortosa.T.V.:Cap.

El Girona va tornar sense botí en la seva visita al camp de l’Europa en un partit que els locals van guanyar gràcies a un gol de Joel en la primera meitat (23’). Els escapulats, una de les sensacions d’aquest inici de temporada, va demostrar una gran fortalesa defensiva, fet que no va impedir que el Girona gaudís de la possessió des del xiulet inicial. Els d’Àlex Marsal portaven el pes del partit però els costava crear ocasions, mentre que l’Europa va encertar en la primera que va tenir. Va ser en el minut 23, quan, després d’un servei de banda lateral i d’un rebuig posterior, Joel va marcar amb el cap entrant per darrere i rematant al segon pal. Arran del gol l’Europa va continuar ben col·locat al darrere, mentre que els gironins van intentar reaccionar primer amb un xut llunyà d’Eloi i més tard amb una perillosa centrada de Rachid que no va trobar rematador.

En la segona meitat el duel va continuar amb la mateixa tònica general, amb l’Europa com un mur infranquejable en defensa i apostant pel contraatac i amb el Girona gaudint d’una possessió estèril en atac. En el minut 51 Jofre va disposar d’una bona ocasió, però la pilota va sortir finalment a córner, mentre que en el 65 Muñi va xutar massa alt des del segon pal. També ho va intentar Migue amb un xut creuat i, ja en el temps afegit, novament Jofre va inquietar amb una rematada que va aturar el porter local. D’aquesta manera el Girona, que si hagués guanyat s’hauria col·locat segon, va tallar una ratxa de dues victòries seguides. Dissabte vinent els d’Àlex Marsal rebran la visita del Saragossa a Vilablareix (16 h).

UNA LLÀSTIMA

El Girona s’hauria col·locat segon si hagués guanyat al camp de l’Europa

RATXA TALLADA

2
victòries
enllaçava el Girona, que dissabte vinent rebrà al Saragossa a Vilablareix (16 h).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)