3a divisió FEF

El Santboià agafa aire i surt de la zona de descens

Efectius. El Castelldefels va tenir molt més la pilota, però les millors ocasions van ser les dels locals i Guillermo Torres i Álex Ruiz van anotar els gols

SANTBOIÀ 2 CASTELLDEFELS 0

SANTBOIÀ:Rafa Leva; Pol Ros, Álex Ruiz, Víctor Márquez (Bellido, 7’), Libo (Herviàs, 69’), Jota, Carlos González, Kilian, Guillermo Torres (Moya, 79’), Marc Vicente i Caba.CASTELLDEFELS:Manu Martín; Rubi (Juanlu, 69’), Joan Castillo, Sergi Pérez, Alan (Gibert, 54’), Carlos Martínez, Bermúdez, Eric González (Pedro Bilbao, 69’), Jordi Cano, Kike Ramírez i Aumatell.GOLS:1-0 (20’) Guillermo Torres. 2-0 (39’) Álex Ruiz.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Als Pol Ros, Libo, Caba i Bellido; i als visitants Rubi Alan.T.V.:Per doble groga al visitant Bermúdez (72’) i directa a Jordi Cano (92’).PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

Victòria vital del Santboià, que surt de la zona de descens després de superar el Castelldefels en el derbi del Baix Llobregat. Als de Camilo Vázquez els va sortir un partit rodó, ja que van deixar que els visitants dominessin però, ben assentats en defensa, van fer mal en les seves aproximacions a l’àrea del rival.

Tot i que el conjunt mariner va prendre ben aviat el control del partit, va ser el Santboià qui va provar sort primer amb un xut de Pol Ros de falta (12’) i després amb una rematada de Guille Torres (17’). Però va ser tres minuts després quan, en una pilota bombada aparentment sota control de la defensa visitant, Kilian va guanyar el salt i Torres, a l’àrea petita entremig dels dos centrals, va fer l’1-0. Després del gol, el Castelldefels ho va intentar a través de Jordi Cano, el més actiu dels visitants, però el gol el va tornar a marcar el Santboià en rematar Álex Ruiz un servei de cantonada al fons de la xarxa (39’).

La segona meitat va tenir un guió calcat i el domini dels visitants va seguir sent estèril. Álex Ruiz va liderar la defensa local, molt segura durant tot el matx, i quan va ser necessari va aparèixer Rafa Leva. El porter va ser decisiu en aturar dues potents rematades de Jordi Cano (55’) i Gibert (72’) i el marcador ja no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)