1a femenina

Festival al Mini contra el Rayo Vallecano (9-1)

Futbol. El Barça ha golejat al conjunt madrileny en un partit molt complet i amb una Alexia Putellas en ratxa, que ha fet quatre gols

Golejada espectacular del Barça contra el Rayo Vallecano per 9-1 en un partit en què les jugadores de Fran Sánchez han plasmat sobre el terreny de joc la seva superioritat des del primer minuts. En la primera part, Alexia ha obert la llauna en el minut 16 en rematar una pilota morta dins l’àrea petita del Rayo. Les blaugrana ha dominat i han ampliat l’avantatge amb un gol d’Andressa Alves en transformar un penal sobre Alexia. Abans d’arribar al descans, Mariona i Alexia han fet dues dianes més, deixant la victòria contra les vallecanes lligada amb el 4-0.

En la represa, Alexia ha fet el tercer gol del seu compte particular per deixar clar que les blaugrana no abaixarien els braços. De fet, lluny de conformar-se, el Barça ha seguit jugant a per totes i, de nou, Alexia, Aitana i Alves han situat un espectacular 8-0 en el marcador que supera la el 7×0 de la temporada passada contra el Rayo. Alexia ha estata a punt de fer el cinquè del seu compte particular en el tram final, però Ali ho ha evitat. Perarnau, amb un gol en pròpia porta, ha situat el novè gol blaugrana i Ángeles del Álamo ha fet el gol de l’honor per a les madrilenyes.

Amb aquest triomf, les blaugrana sumen els partits per victòries i continuen segones de la classificació, encara amb un partit pendent que l’Atlético de Madrid, líder.