3a divisió FEF

Exigència en augment

3a divisió. El Llagostera i l’Hospitalet han aprofitat la jornada de descans del Prat amb triomfs que atorguen més emoció a la lluita pel primer lloc

“Hem de quedar els primers i no ens val res més”. Cristian Gómez no es conforma amb poca cosa a l’Hospitalet. Ni tampoc a Llagostera que han recuperat un lideratge que no ensumaven després de quatre anys i mig. Hi ha un grapat d’equips que volen evitar el camí llarg per assolir l’ascens i aspiren a la primera posició. Dos dels principals candidats, els riberencs i els de la Costa Brava, no han fallat en la jornada en què el Prat, l’altre gran favorit, s’ho mirava des del sofà. Tres equips, separats per dos punts i la lluita, molt emocionant ja des de la jornada 10.

El Prat, que va descansar aquesta setmana, continua sent l’equip imbatut de la lliga. Però no li ha servit apujar l’exigència perquè el Llagostera i l’Hospitalet estan immersos en plena lluita. Els de Dólera porten un ritme de 2,3 punts per partit de mitjana, els d’Alsina, de 2,2 mentre que l’Hospi en suma 2 de mitjana. Són uns registres iguals o propers amb els que va acabar l’Espanyol B la temporada passada (90 punts, 2,3 per jornada de mitjana).

Però no n’hi haurà prou amb això. L’exigència és tan alta que ni les victòries semblen acontentar als equips. Cal guanyar i progressar setmana rere setmana. “Hem de tenir la intensitat del partit del Sants i el futbol dels primers vint minuts contra el Santfeliuenc. El nivell de l’equip ha de ser aquest i no pas un altre”, explica Gómez, migcampista del conjunt riberenc. “Som una bona plantilla, estem en el bon camí i ara mateix no és moment per relaxar-nos, si no per estar més alerta que mai”, va explicar Pitu Comadevall, capità del Llagostera. Els de la Costa Brava són l’únic equip entre els cinc primers que encara no ha passat per la jornada de descans. Ho farà en un mes i mig.

RITME

2,3
Punts
suma, de mitjana, el Prat per partit. El ritme del Llagostera és de 2,2 i el de l’Hospi, de 2.

DESCANS

1
Equip
dels cinc primers classificats encara no ha descansat: el Llagostera, ara líder en la taula.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)