Territorial

Dos ascensos amb premi

Entrenador. Sergio González i Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi’, han estat premiats com a millors tècnics del futbol català per la seva gran tasca al capdavant del Valladolid i l’Osca a segona

Sergio González i Joan Francesc Ferrer, Rubi, han estat escollits ex aequo millors tècnics catalans en la 7a Gala de les Estrelles del Futbol Català. Els dos tècnics tenen un fil conductor comú: el seu passat i present a l’Espanyol, però aquest premi ha arribat lluny de la casa mare. En el cas de González, per l’ascens amb el Valladolid; en el de Rubi, per l’ascens amb l’Osca. El tècnic de l’Hospitalet de Llobregat va arribar a Pucela en el tram final per redreçar el rumb d’un equip deprimit. Sense fer soroll, va aconseguir un valuós acens via play-off i ara està instal·lat en una còmoda setena posició amb els castellans després d’encadenar tres victòries i sumar 12 punts.

El camí de Rubi ha estat menys tortuós que el del seu homòleg. El maresmenc va aconseguir l’ascens amb l’Osca de manera directa després d’acabar segon classificat en la lliga. La brillant temporada li ha donat el premi gros d’agafar les regnes de l’Espanyol. “Agraït al cos tècnic de l’Osca i de l’Espanyol i al meu fill Joan, que m’ha acompanyat tot l’any a Osca. Es van donar els ingredients per a l’ascens”, va indicar el tècnic quan li van entregar el premi, i alhora es va felicitar pel fet de rebre aquest reconeixement al costat de Sergio González. “Estic molt content perquè tinc molta relació amb en Sergio. Estic gaudint d’un dia fantàstic. Mai t’esperes un reconeixement com aquest.” Rubi també va parlar de l’actualitat de l’Espanyol i va recordar que ja suma 100 dies a la banqueta blanc-i-blava. “Espero sumar-ne 200 i 300 més”, va subratllar.

Al seu torn, Sergio González també va destacar la seva amistat amb Rubi. “Estic content de compartir el premi amb Rubi, li tinc una gran estima. Vull dedicar el guardó a la meva dona. Quan vaig marxar a Valladolid, estava embarassada i només li quedaven tres setmanes per donar a llum. Ella també és part d’aquesta aventura que ens ha sortit bé. I no em puc oblidar de la meva mare, ella sap per què”, hi va afegir. “El Valladolid ha fet una aposta i els estic molt agraït; també als jugadors, pel seu esforç.”

LES FRASES

Mai t’esperes un reconeixement com aquest. Per a mi és un dia fantàstic i l’estic gaudint
Joan F. Ferrer, ‘Rubi’
entrenador de l’espanyol
Estic content de compartir el premi amb Rubi i vull agrair al Valladolid la seva aposta
Sergio González
entrenador del valladolid

Andreu Subies, premi especial

El fins fa poc president de la Federació Catalana de Futbol i ara vicepresident de la Federació Espanyola, Andreu Subies, ha rebut el premi especial del jurat. Un honor atorgat per la trajectòria del mandatari lleidatà al capdavant de la federació. Set anys en què l’òrgan federatiu s’ha modernitzat en tots els vessants. Subies també va deixar clar en la seva al·locució que “no hi haurà cap problema perquè Catalunya pugui jugar un partit en data FIFA”. “I ho volem fer com més aviat millor”, hi afegia.

Cristina Baudet, el millor gol

La jugadora de l’Espanyol Cristina Baudet ha estat escollida com l’autora del millor gol. . El vot popular, amb un 46%, es va decantar per Bautet. La jugadora va fer una filigrana dins de l’àrea, es va desfer d’una munió de rivals i va marcar per sota de les cames de la portera. “Va ser una cosa que em va sortir sense pensar-ho per desfer-me de moltes cames que sortien”, va reflexionar la premiada que va confessar que “sóc de fer pocs gols per mi el més important és el triomf de l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)