1a femenina

Amb la lliçó ben apresa

Champions League femenina. Amb el record de l’anada de la primera eliminatòria ben present, el Barça va ser superior a un Glasgow molt defensiu i va deixar sentenciat el bitllet per als quarts

BARÇA 5 GLASGOW 0

BARÇA:Paños, Marta Torrejón, Andrea Pereira, Mapi León, Leila, Vicky Losada, Hamraoui, Aitana (Andonova, 75’), Patri (Alexia 59’), Andressa Alves i Mariona (Duggan, 68’).GLASGOW CITY:Alexander, Ross, Love, Girasoli, Docherty, Crichton, Lauder (Clark, 74’), Kerr, Grant (Ivanusa, 64’), Kulis i Howat (Foley, 46’).GOLS:1-0 (12’) Hamraoui. 2-0 (38’) Aitana. 3-0 (41’) Patri. 4-0 (68’) Andressa. 5-0 (81’) Mapi León.ÀRBITRE:Ivana Martincic.T.G.:a la local Hamraoui.PÚBLIC:1.639 espectadors.

Amb l’experiència bren present de la primera eliminatòria, que es va complicar en el partit d’anada, el Barça va pràcticament segellar el pas als quarts de final amb una contundent victòria per 5-0. Les blaugrana, que van tenir la baixa d’última hora de Martens, van ser infinitament superiors a l’equip escocès, que ni tan sols va posar a provar la portera Sandra Paños cap cop.

Amb la inclusió d’una quarta migcampista, Aitana Bonmatí jugant a la banda dreta i tancant sempre amb les dues centrals i Leila, que en el primer temps gairebé no es va incorporar en atac, el Barça es va assegurar mantenir sota control el perill del Glasgow al contraatac. I així, amb el partit sempre ben controlat, les de Fran Sánchez es van fer un fart d’atacar el poblat entremat defensiu visitant fins que, amb paciència, van anar caient els gols. Andressa va ser la primera a intentar-ho amb una tímida rematada de cap (8’), i a partir d’aquí les blaugrana van fer mal en gairebé totes les seves arribades a l’àrea. Al 12’, Hamraoui va recollir un rebuig a la frontal i va superar la portera escocesa amb un xut suau i col·locat amb l’interior. I a les acaballes, Aitana, després d’una gran jugada d’Andressa i Patri, que havia topat amb el travesser alguns minuts abans, van deixar el partit perfectament encarrilat.

A la represa, el domini blaugrana va continuar sent incontestable i les arribades a l’àrea encara es van incrementar una mica més. Amb el pas dels minuts, el Glasgow va anar perdent l’ordre i, molt més alliberades, Mariona i Andressa van olorar el perill. Tot i això, les millors ocasions van arribar en un intent de córner olímpic de Losada i en una rematada de cap de Torrejón, també després d’un servei de cantonada, fins que Andressa va trencar definitivament el matx: en el 68’, a la portera visitant se li va esmunyir de les mans una tova rematada de la brasilera que es va convertir en el quart gol de les culers. I encara hi hauria temps perquè Mapi León completés la maneta amb un potent xut de la frontal (81’) i Andonova enviés de nou un xut al travesser.

ELS VESTIDORS

Un dels objectius era no encaixar cap gol i obtenir un bon resultat. Ho tenim molt ben encarrilat
Fran Sánchez
entrenador del barça
Quan comets errors contra equips així ho pagues car. El primer gol ens ha fet molt de mal
Scott Booth
entrenador del glasgow
A mesura que passaven els minuts elles estaven més cansades i ho hem aprofitat
Patri Guijarro
migcampista del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)