Kuku els porta a la glòria

Merescut. El Sant Andreu es classifica per als setzens de final, en què s’enfrontarà a un equip de primera divisió que jugui competició europea, gràcies al triomf a la pròrroga

sant andreu 1 calahorra 0

SANT ANDREU:Segovia, Llamas (Óscar, 93’), Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Jaume, 62’), Alcover, Juanan (Carlos, 75’), Josu, Kuku i Ferran.CALAHORRA:Gonzalo, Álvaro, Morgado, Cristian, Javi Martínez, Almagro (Barrón, 100’), Rodrigo, Sergio, Samu Obeng (Duro, 38’). Adrien (Barcina, 80’) i Ortega.GOL:1-0 (95’) Kuku.Àrbitre:González González.T.G.:als locals Carlos, Jaume, Ferran, Guerrero, Juanan, Kuku; als visitants Morgado, Barcina, Álvaro, Gonzalo i Gorka, a la banqueta.T.V.:al visitant Cristian (36’) per vermella directa.PÚBLIC:3.400 espectadors al Narcís Sala.

El Sant Andreu va fer saltar la banca per tercera eliminatòria consecutiva i serà en el sorteig dels setzens de final de copa que se celebrarà demà. Els andreuencs podran gaudir del premi en forma de rival de primera divisió i competició europea. Un gol de Kuku a l’inici de la pròrroga –la tercera que li ha tocat disputar a l’equip en el torneig– va servir per eliminar el Calahorra en un xoc d’infart.

Els quadribarrats van sortir amb ganes de dominar i de tenir la pilota. Durant bona part del primer temps, la possessió va ser andreuenca davant un rival que ho fiava tot al contraatac o al joc aeri en pilotades o en estratègia.

Fins a la primera mitja hora de partit no hi va haver ocasions però abans del descans el xoc es va animar. Primer amb una bona opció per a Kuku amb el cap i, després, amb l’expulsió del visitant Cristian per falta a Ferran a la frontal de la gran quan era el darrer defensor. D’aquesta pilota aturada, Alcover va enviar el servei al pal. En l’afegit, dues noves opcions a pilota aturada però el dos porters, Segovia i Gonzalo, van estar atents a les rematades de Barrio i Alcover.

Al segon temps, el domini local va ser clar, però amb poca creativitat i només Kuku va apropar-se al gol, amb un mà a mà que li va treure Gonzalo. Però tot just començar el temps extra, l’entrada d’Òscar va ser decisiva. Una bona assistència al primer toc va deixar sol Kuku davant el porter i, aquest cop, el davanter no va perdonar i va marcar l’1-0. El tram final va ser d’infart, amb un Sant Andreu amb molts jugadors amb problemes físics i un Calahorra que ho va provar sense èxit.

L’equip ha estat increïble i ens mereixíem aconseguir una fita com aquesta
Kuku
davanter del sant andreu
L’expulsió ha condicionat el partit però hem estat bé i hem controlat el partit sempre