Territorial

La victòria s’escapa en el tram final

Divisió d’honor juvenil. El Girona s’avança aviat, però quan ja es veia amb els tres punts el Saragossa empata

girona 1 saragossa 1

GIRONA:Torra, Pablo, Sergi Bas (Miguel, 36’), Pau Resta, Aleix, Ivan, Jofre, Tortosa, Muñi (Pedrol, 57’), Eloi (Ilyas, 75’) i Duba (Víctor, 69’).SARAGOSSA:Carlos Azón, Andrés, Àlex (Álvaro, 63’), Javier, Otu, Francho, Rodrigo (Jaime, 52’), Ivan, Jesús, Miguel (Mario, 69’) i Andreu (Alastuey, 74’).GOLS:1-0 (8’) Pau Resta. 1-1 (80’) Alastuey.ÀRBITRE:Robas Buendia.T.G.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Girona es va quedar amb la mel als llavis ahir a Vilablareix, i és que quan ja tenia la victòria contra un rival directe com el Saragossa al sac no la va poder lligar i va veure com se li escapaven dos punts de les mans en el minut 80. De fet, els gironins es van avançar molt aviat en una primera part que van dominar els visitants, mentre que en la segona van encaixar l’empat quan estaven jugant millor.

Des del primer moment el partit va tenir la tensió habitual d’un duel directe de la zona alta, amb moments alterns de molta intensitat i de qualitat. Per trencar la igualtat el Girona en va fer prou amb un córner (8’) que Pau Resta va rematar de cap anticipant-se a tothom per marcar l’1-0. A partir del gol, però, el Saragossa va agafar el control absolut del partit, amb Jesús com a referència ofensiva, que va ser un perill constant, i els gironins es van haver de centrar a defensar, cosa que van fer a la perfecció per mantenir l’avantatge fins al descans.

En la represa el Girona va refredar els ànims i tenir més la pilota. Amb més control els d’Àlex Marsal no van patir tant en defensa i van tenir ocasions per fer el segon, sobretot en una triple ocasió de Jofre, Tortosa i Eloi. Quan el partit arribava al final i el 2-0 es veia a prop Alastuey va sorprendre tothom engaltant una volea fora l’àrea que va entrar per l’escaire de la porteria de Torra. Era l’1-1 que semblava que deixava molt tocats als gironins que, tot i això, van reaccionar els últims instants i van tenir dues ocasions boníssimes per donar la victòria al Girona, però Azón ho va evitar amb dues grans intervencions.

Teníem el partit controlat sense angoixa i en una acció de talent ens maten; tot i així hem estat a punt de fer el segon