3a divisió FEF

Un partit a les alçades

3a divisió. El Llagostera defensa aquesta tarda (17.30 h) el lideratge de la competició rebent a casa el Prat, el segon classificat. El rival no ha encaixat cap gol en les onze primeres jornades

El municipal de Llagostera acollirà una jornada de gala aquesta tarda amb la presentació del futbol base de l’entitat, a primera hora, i amb la disputa del millor partit que pot viure a dia d’avui la tercera divisió, tot seguit. I és que el Llagostera, líder de la competició i immers en una molt bona dinàmica de resultats –encadena quatre victòries i com a local compta els partits per triomfs–, rep el Prat, segon classificat i únic equip de la lliga que encara no ha perdut cap enfrontament aquest curs. Llagosterencs i potablaves estan separats per només un punt, per tant qui surti victoriós del duel també ho farà com a líder.

El repte d’aconseguir la victòria no serà gens fàcil per als d’Oriol Alsina, ja que al davant tindran una plantilla que, amb l’exporter del planter del Girona Andrés Díez, encara no ha encaixat cap gol: “Segur que el Prat firma rebre el primer gol del curs però marcar-ne dos. Té molt mèrit el que estan fent en defensa però el que val en el futbol és sumar els tres punts. Per aconseguir-ho, haurem de fer una gran feina ja que a casa estem obtenint bons resultats però tampoc hi hem fet grans partits”, explica Oriol Alsina, que al davant es trobarà un tècnic, Pedro Dólera, amb qui fa anys que s’enfronta: “Els seus equips sempre són molt lluitadors, i es poden adaptar bé al nostre camp. Dólera fa anys que treballa amb aquest bloc i ens posarà les coses molt difícils. Nosaltres també ho intentarem.”

Per al partit d’aquesta tarda, el Llagostera només tindrà la baixa del lesionat de llarga durada Maymí, mentre que Aimar torna després de sanció i de fer net de les molèsties físiques que arrossegava.

LA PRÈVIA

Té molt mèrit el que ha fet el Prat en defensa i haurem de fer una gran feina. A casa hem fet bons resultats però no grans partits
Els equips de Dólera són molt lluitadors i es poden adaptar bé al nostre terreny de joc
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)