Territorial

El Palamós guanya de penal

1a catalana. El degà es retroba amb la victòria i, per contra, allarga la ratxa negativa del Lloret, que fa quatre partits que no guanya

Lloret 1 Palamós 2

LLORET:Tuscà, Albert Puntí, Xavi Aparicio, Poderoso, Majó (Bukary, 60’), Expósito (Bader, 56’), Riki (Filigrana, 85’), Fran Chamizo (Velis, 83’), Diego Zayas (Torrus, 75’), Marc Vilà i Peque.PALAMÓS:Albert Quintanas, Pol Tarrenchs, David Cano, Fajardo (Puignau, 83’), Joel Salas, Lucas Allende, Uri Vila (Alexis Sánchez, 60’), Gamell, Genís Balaguer (Dani Gómez, 75’), Adri Salas (Raúl, 83’) i Pepu Soler (Òscar Fernández, 89’).GOLS:0-1 (9’) Pepu Soler. 1-1 (35’) Peque. 1-2 (40’) Uri Vila, de penal.ÀRBITRE:Cobos Pujol.T.G.:A Fran Chamizo, Albert Puntí i Marc Vilà del Lloret, i a Uri Vila, Genís Balaguer, Pepu Soler, Adri Salas i Lucas Allende del Palamós.

En el duel entre equips de la demarcació, el Palamós es va quedar amb els tres punts contra el Lloret. Els palamosins confirmen el bon moment a domicili, mentre que el Lloret es troba en un sotrac de resultats i fa quatre partits que no guanya. Pepu Soler va avançar el Palamós en la primera arribada clara (9’), però la reacció local, a través d’un cop de cap de Peque, no es va fer esperar (35’). Abans del descans, Vila va fer l’1-2 de penal. En la segona part, el Lloret hi va insistir, però no va trobar el premi de l’empat.